HOGYAN TUDOK CSATLAKOZNI?

Ha már ismered a rendszert és rendelkezel a HR SPECIALISTA KÉZIKÖNYVVEL, DE MÉG nem vagy Klubtag, akkor kattints a lenti gombra! 🙂

Ha nincs még könyved, szerezd meg a saját példányodat, most 2 BÓNUSZ is jár mellé!

HR Specialista, könyv, kézikönyv, Rakovics Éva

Olvasd ezt el, hogy megértsd, miért nem lehet klubtag akárki!

Rakovics Éva, HR Specialista, videó
Üdvözöllek!

Ambrus-Rakovics Éva vagyok a HR Specialista alapítója, és a HR Specialista Kézikönyv szerzője.

Örülök, hogy azon különleges emberek közé tartozol, akik szeretnének fejlődni, tanulni és éppen az önismeret, emberismeret témakörében keresgélsz! Szeretettel ajánlom a képzéseket, mert élettel tölti fel a munkádat ez az új szemlélet, amit jómagam képviselek.

Amennyiben, szeretnél csatlakozni a HR Specialisták belső szakmai Klubjához, van hozzád pár gondolatom! Hamarosan olvashatod, hogyan teheted meg,  előtte viszont olvasd el, ezt a pár sort, hogy megértsd a HR Specialista Klubhoz való csatlakozás, MIÉRT pont így működik, és ez HOGYAN szolgálja a Te javadat!

Ebben a Klubban Mindenki, egytől, egyig fejlődni, tanulni akar és ehhez, az általam biztosított eszközöket alkalmazza. A Klubba kizárólag azok az emberek kerülhetnek be, akik rendelkeznek a kellő ismeretekkel és ami még fontosabb, a megfelelő elkötelezettséggel önmaguk fejlődése iránt!

Mindkét pont NAGYON FONTOS!
Ne aggódj, nem fogok az orrod alá dugni egy 100 oldalas tesztet, hogy töltsd ki 5 perc alatt, mert ha nem, akkor nem nyersz felvételt! 🙂 Viszont, a Klubban olyan megnevezésekkel, definíciókkal, előzményeket igénylő információkkal találkozol majd, amihez megalapozó ismeretekre lesz szükséged. Ezért, egy lépés megelőzi a Klubhoz való csatlakozást, olvasd el a HR Specialista Kézikönyvet. Fontos, hogy egy nyelvet beszéljünk!

A másik dolog, az elköteleződés. Önmagadhoz. Nincs értelme csatlakoznod Hozzánk, ha csak egyszerűen, még egy csoportnak a tagja szeretnél lenni, vagy csak érdeklődsz. Azzal, hogy lenyomod a „csatlakozom” gombot, együtt kell járjon az is, hogy vállalod a felelősséget önmagadért. Vállalod, hogy a megszerzett tudásodat felhasználod, és másoknak is a javára fordítod. Nem én miattam, vagy a klub miatt. Önmagad miatt!

Jómagam, hiszek abban, hogy amit nyújtok! És csak azoknak kívánom nyújtani, akiknek erre szükségük van. Tehát, ha Te hiszel a céljaidban és megérted, hogy felelősséggel tartozol önmagadnak, tisztában vagy azzal, hogy ennek hatása van a környezetedben élőkre is (szeretteid, munkatársaid), akkor szeretettel várlak a HR Specialisták között a Klubban!

Ahhoz, hogy megkezd a személyes képzésedet, fejlődésedet és, hogy egy nyelvet beszéljünk, olvasd el a HR Specialista Kézikönyvet.

Mindezek után, ha elfogadod az AJÁNDÉKODAT, szabad bejárásod lesz a Klubba, és azután bármikor eléred a saját tanulói fiókodat a HR Specialista Klubban! Arról nem is szólva, hogy két zseniális BÓNUSZ ajándék is vár Rád!

Érdemes Velem tartanod! 🙂

Szeretettel várlak!

Kérem a könyvet!
CSATLAKOZOM!
MÉG CSAK ÉRDEKLŐDÖM!

HA MAGÁNSZEMÉLYKÉNT szeretnél érdeklődni az emberismereti módszerekről, akkor előbb kattints ide, ismerd meg a hozzáállásomat!

Ha nem kifejezetten a munka szempontjából érdeklődsz az emberismeret és az önismeret területén, akkor kattints át a másik weboldalamra! Kattints a képre!

kronobiológia tanfolyam

 A leghatékonyabb, döntésképes kiválasztási HR Specialista leszel!

Klubtagságoddal folyamatosan biztosítod saját és céged fejlődését.

MINDEN HÓNAP HARMADIK CSÜTÖRTÖKÉN ÉLŐ KLUBTALÁLKOZÓ VAN!

A legfrissebb ESETTANULMÁNYOK a Klub Tagoknak  – TANULJ MÁSOK ESETEIBŐL!

Csatlakozz a HR Specialista Klubhoz és minden hónapban tanulságos esetekről olvashatsz,
kipróbált, bevált megoldásokkal találkozhatsz, és inspiráló ötleteket fogsz találni.

Egy emberen múlik...?

Egy emberen múlik…?

A következő történet egy 50 fős vállalkozásról szól. A tulajdonos jobb keze egy középkorú hölgy, aki – úgy vélték, hogy magánéleti problémái miatt – kiszámíthatatlan és elviselhetetlen lett a kollektíva számára. Kollégái elkerülték, már fontos ügyekben sem mertek hozzá fordulni. A vállalat érdekében főnöke keresett fel, hogy derítsük ki, mi lehet a megoldás. A hölgy közvetlen kapcsolatban állt az […]

Ha mégsem kell választani!

Ha mégsem kell választani!

Ügyfelem egy kereskedelmi csapatba keresett megbízható, aktív, pörgős munkatársat, amikor az automatizált kiválasztási rendszer használata után két önéletrajz maradt átvizsgálásra. Az egyik jelentkezőnek kiváló végzettsége volt a feladat ellátásához, míg a másiknak kommunikációs készsége hívta fel magára a figyelmet. Születési adottságaikat, képességeiket vizsgáltam meg elsőként. Mindkettőjüknek voltak előnyei és hátrányai.  […]

Válás lett a vége - majdnem!

Válás lett a vége … majdnem!

A történet magánéleti, de nagyon fontos jelentőséggel bír, ezért írom le Neked. Egy feleség válás előtti hangulatban, sírva, idegesen és elkeseredve jött Hozzám segítségért. Nem szeretem, ha valaki sokáig panaszkodik, mert a munkától veszi el az időt és a lényegről elterelődik a figyelem. Legalább fél órán keresztül mesélte apró részletekbe menően, hogy milyen hányattatott sorsa van és a férje milyen […]

A HR SPECIALISTA KLUBTAGSÁGODAT CSAK BANKKÁRTYÁVAL TUDOD KIFIZETNI,
ÉS EZ AZÉRT JÓ, MERT …

 • BÁRMIKOR lemondhatod
  Nincsen semmilyen kötelezettséged, csak írsz egy emailt nekünk és már meg is szűnt a tagságod.
 • Pénzt takarítasz meg
  Az automata bankkártyás fizetési megoldással lényegesen kevesebb adminisztrációs költségünk van, így ez nem terhelődik feleslegesen Rád.
 • Kényelmes részletfizetés
  Nem kötelező 1 éves tagságot váltanod, fizetheted automatikusan a bankkártyádról havonta a tagdíjat, így nem kell egy összegben fizetned.

HRCsajszi

 • BIZTONSÁGOS
 • GAZDASÁGOS
 • KOMFORTOS

MINDEN KÉRDÉSED MEGVÁLASZOLTUK

A lenti kérdések szinte mindent tisztáznak a klubbal kapcsolatban.
Ha már csak az jár a fejedben, hogy: “Hogyan tudok klubtaggá válni?” akkor görgess az oldal tetejére, és rendeld meg a könyvet!

A HR Specialista Klub anyagai 100%-ban digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális havi és korábbi havi anyagaidat.
A HR Specialista Klub havi anyagait minden hónapban, folyamatosan feltöltöm anyagokkal. Nem lesz erről külön értesítésed, kivéve, ha a Facebook oldalon a Zárt Csoport tagja vagy. Az online HR Specialista Klubba belépve, a saját felületen fogod látni az adott havi és a korábbi hónapok anyagait is egyaránt.
A HR Specialista Klub havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ezen megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hisz amennyiben szimpatikusnak találod havi anyagainkat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk tőled vonni havonta. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat nem mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a PayPal cége, a Braintree felel. A bankkártyás fizetés biztonságáról ide kattintva tudsz tájékozódni.
A csatlakozásod utáni első terheléstől számítva, 30 naponta fogjuk automatikusan levonni a bankkártyádról a pénzt minden hónapban.
A Klubtagságod havidíja fix, minden hónapban 3500 Ft, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell.