DELIZIA_logo_1-1024x572SZERETNÉL NÁLUNK ÜZLETVEZETŐ HELYETTES LENNI?

Ha magadra ismersz, és tetszenek az alábbi feladatok, akkor várjuk a jelentkezésedet!

 • Szereted a felelősséget, mindig minden helyzetben egyenesen kommunikálsz, és olyanokkal szeretsz dolgozni, akik szintén vállalják a felelősséget, és egyenesen kommunikálnak.
 • Nem a dicsőséget, hanem az eredményt keresed. Ha képes vagy beismerni, ha hibáztál, és azonnal javítod. Ha nem kifogásokat keresel, hanem megoldásokat.
 • Egyetértesz azzal, hogy az ember a legfontosabb érték.
  Érted, és fontosnak tartod, hogy közös munkánk célja a vásárlók elégedettségének növelése.
 • Közép, vagy felsőfokú (lehetőleg szakirányú) végzettséggel rendelkezel, és angol nyelven szívesen társalogsz vásárlóinkkal, és üzleti partnereinkkel.
 • Rálátásod, és szakmai végzettséged van a kiskereskedelmi offline és online értékesítésre, esetleg több éves tapasztalattal is rendelkezel ezen területeken.
 • Érdekelnek a különleges, exkluzív gourmet termékek, és tájékozott vagy az egészséges étkezés területén. Annak külön örülünk, ha önmagad egészségét is szem előtt tartod!
 • Nem rettensz meg váratlan, kiszámíthatatlan helyzetekben, de törekszel, hogy mindenre felkészülhess. Szereted átlátni a rendszereket, és kedveled a statisztikák elemzését, amelynek eredményeit fejlesztésre, kreatív ötletek megvalósítására használod fel.
 • Járatos vagy az aktuális kereskedelmet érintő szabályozásokban, törvényekben. Szívesen ellenőrzöd a napi zárást, könnyedén delegálod és következetesen ellenőrzöd a feladatokat, ismered a HACCP előírásait, és tudsz nekünk erkölcsi bizonyítványt felmutatni.
 • Az üzlet zavartalan működését vezetőiddel és kollégáiddal együtt precízen képes vagy biztosítani. Szívesen részt veszel a termékek készletezéséhez, értékesítéséhez szükséges folyamatokban (megrendelés, leltározás, árumozgatás, készletezés).
 • Nem elvárás, de külön előnyt jelent, akár a díjazásban is (!), ha járatos vagy az értékesítést segítő marketing eszközök használatában! Különösen, ha naprakész tudással rendelkezel!

Gratulálok! 

Ha végigolvastad, valószínűleg, TE leszel a MI új CSAPATTAGUNK!

Ilyen hosszú lista után, ha magadra ismertél, nagyon várjuk a jelentkezésedet,
hogy a elmondhassuk Neked,
megéri a mi csapatunknak tagja lenni!

Ha szereted, hogy a munkádat szóval, tettel egyaránt megbecsülik, és teljesítményedet kimagasló fizetéssel értékelik, akkor ne gondolkozz tovább!

Jelentkezz hozzánk üzletvezető helyettesnek!


Nézd csak, itt dolgozhatsz!

Ne várj tovább, jelentkezz!