Íme a 2 db kihagyhatatlan BÓNUSZ a könyved mellé!

NE FELEDD A KLUB TALÁLKOZÓKAT SEM!

Minden hónap harmadik csütörtökén belépő mentes társalgó est van. Felteheted kérdéseidet az olvasottakkal, tanultakkal, munkáddal, magánéleteddel kapcsolatban is! Facebookon találod az aktuális leírást!

Így lesz profi munkatárs kiválasztó folyamatod!

Egy automatizált HR Specialista gépezet bemutatása.

 MEGTANULHATOD! Sőt, egyéniben a saját toborzásodhoz már a tanfolyamon felépítheted velem a rendszert!

HR Specialista Automatizált
Felvételiztető Szoftver 

Képzeld el, van egy olyan ingyenesen használható szoftver, ami helyetted elvégzi a piszkos munkát.
Egészen pontosan, bekéri helyetted az önéletrajzokat, elvégeztet a jelentkeződdel egy alkalmassági tesztet, leméri, hogy mennyire elkötelezett a meghirdetett pozíció betöltésére, és olyan alap információkat képes bekérni, amelyekre Neked, illetve a cégednek szüksége van. Mindezt úgy, hogy egyszer szánsz rá időt, utána pedig a Te személyes jelenléted nélkül felvételiztet, és neked végül már csak azt a néhány önéletrajzot kell elolvasnod, amelyek átmentek a felvételin, akik valóban alkalmasak lehetnek!

A szoftver használata díjtalan.

Amennyiben megszereted, és már “nagyüzemben” fogod használni, akkor sokkal több szolgáltatást is elérsz. Ennek részleteit itt találod. Ma, első ránézésre, nincs más feladatod, mint megnézni a videót, elolvasni a könyvben azokat a jó tanácsokat, amelyekkel megtervezheted a teljes folyamatodat, regisztrálni egy ingyenes fiókot, az ott található néhány oktatási anyagot megnézni, visszatérni ehhez a videóhoz, és apránként beállítani a rendszert.

Miért éri meg?

Mert aztán, amíg dolgozik a rendszer helyetted, Te elmehetsz a családdal nyaralni!!!
De legrosszabb esetben is, sokkal több időd jut a többi munkádat elvégezni…

Ha bármi kérdésed adódik, és már regisztráltál, bent a fiókban, a képernyő bal alsó sarkában, látsz egy olyan lehetőséget: Kapcsolat – itt is, és a kezdő oldalon is felteheted az Ügyfélszolgálatnak a kérdéseket. Ha pedig tudod mit keresel, találsz egy Tudásbázist, ahova beírhatod a keresett kifejezést, és a választ vagy videóban, vagy pontos leírásban azonnal megkapod. HR-es kérdéseidet pedig, ha lennének véletlen, írd meg nekem ide kattintva.

Fantasztikus érzés, amikor működik a rendszered! Én minden pillanatát nagyon élvezem, amikor csak toborzás a feladatom! Elárulom Neked ezt a kulissza-titkomat is, minden levelet, amit csak kaptál eddig Tőlem, vagy kapni fogsz ugyanez a rendszer biztosítja, és küldi ki Neked. Zseniális lehetőség.. 🙂 Sok sikert, sok szabadidőt kívánok!

A képzéshez a klubtagsággal kedvezményt tudok biztosítani! Természetesen. 🙂
Tagság nélküli ár az 1 napos trénig: 25.000 Ft / fő / nap. Ha kitolódik, mert már építjük is, az árat projekt díjazásaban számoljuk, nem pedig napi, vagy óradíjban. Kérd nyugodtan ajánlatomat!

HA ÉRDEKEL, KATTINTS IDE, és RENDELD MEG!

Asszertívkommunikáció

HR Specialista - Érdekérvényesítés

 

Kattints a képre, és hasznosítsd a leírtakat.

ESZEMBE JUTOTT, HOGY SZERETSZ TANULNI, és mivel az én hitrendszerem szerint ELSŐDLEGESEN EMBEREK VAGYUNK, szeretettel megmutatom a másik könyvemet is!

Írtam egy olyan könyvet, ami a magánéletet támogatja. Vannak benne alapszabályok, amiket ha betartunk, sokkal könnyebb életet alakíthatunk ki magunknak.

 

SZÍV-TAN-KÖNYV