NÉZD VÉGIG A SZOLGÁLTATÁS “MENÜT”, görgess lentebb!

SZOLGÁLTATÁSOK, TERMÉKEK, KONZULTÁCIÓK, OKTATÁSOK

TULAJDONOSOK, CÉGEK, VÁLLALKOZÁSOK, VEZETŐK, HR-ESEK!

TÉMAKÖRÖK, amelyek a HR Specialista Akadémia részvételével a vállalkozás sikerét szolgálják:

Vezetőképzés, Csapatépítés, Vezetők felépítése, Konfliktuskezelés, Emberismeret, Önismeret, Asszertív kommunikáció, Érdekérvényesítés, Tárgyalástechnika, Emberkiválasztás, Toborzás, Automata Felvételiztetés, Sikeres álláshirdetés, Ember-megtartás, Elégedett dolgozó, Szív alapú vezetés, Szervezetállítás, Stratégiai tanácsadás, Egyéni emberismeret, Csapatmunka, Konkurencia-Versenytárs harcmentes legyőzése, Hatékony Vezetők képzése, Zseniális Értékesítők képzése és sorolhatnánk a végtelenségig…

OKTATÁS

A HR Specialista Akadémia, elkötelezett híve a képzéseknek, oktatásoknak. Elsődlegesen a vezetők és HR-esek képzése a cél, hogy módszereit továbbadja, így hatványozottan használják, és mielőbb zseniálisan működő munkahelyek, szervezetek, rendszerek, és életek eredményének örvendhessen. Ennek érdekében évente két fő tréninget tart, amelyen személyesen az önismeret és az emberismeret garantáltan megbízható, kiszámítható módszerét tanítja meg. Ezt az oktató anyagot folyamatosan online formában is elérhetővé teszi weboldalán. Az év folyamán több alkalommal 1 napos, vagy néhány órás, speciális területeket érintő előadásokat, tréningeket tart, és a nap 24 órájában azon dolgozik, hogy minél több ember komfortos működése alapján a leghatékonyabban dolgozhasson munkahelyén, vagy élhessen szerettei körében.


HÁZHOZ MEGY A TUDÁS PROGRAM 

A KÉPZÉSI RENDSZEREKET nagy, vagy akár kiscsoportos képzési formában, kitelepüléssel, elvisszük a vállalat, cég irodájába.
Így sokkal több munkatárs jelenhet meg a képzéseken, kevésbé hiányoznak a hétköznapi munkafolyamatokból, mégis sokkal hamarabb képes a vállalkozás kiemelkedően hatékonyságot produkálni!
VEZETŐK KÉPZÉSE, KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNINGEK, MOTIVÁCIÓS TRÉNINGEK, EMBER MEGTARTÁSI TECHNIKÁK, SALES és, ÉRTÉKESÍTÉSI TECHNIKÁK elsajátítására cégen belül, igény szerint kerülhet sor.

Ebben az esetben, minden képzés, az adott vállalkozás; termék; értékesítési terület; szolgáltatás; emberi erőforrás, stb. figyelembevételével, annak igényei szerint, összpontosítva az adott cég EGYEDI ADOTTSÁGAIRA, személyre szólóan történik!

Ennek a programnak a megbeszélése, ajánlattétele mindig egy személyes kötetlen beszélgetéssel kezdődik, amikor Megbízó tájékoztatást ad a kitűzött célról, és nagy vonalakban feltérképezzük a lehetséges eszközöket, módszereket. Ez a találkozó költségmentes, és a teljes együttműködés díjazása abszolút megállapodás tárgyát képezi!


HEART BUSINESS PARTNER” PROGRAM

Ebben az esetben, Ambrus-Rakovics Éva, a HR Specialista Akadémia megalkotója, személyesen vesz részt minden folyamatban.

Egyéni elemzésekkel, csoportos összeférhetőségekkel, személyre és cégre egyedileg szabottan konzultál. A speciális adottságoknak, jellegnek megfelelően, egyénre, vagy vállalkozásra specializáltan tart coach üléseket, képzéseket. Egy személyben átvilágítja a szervezetet, feltárja az adott problémákat, és végrehajtható azaz kivitelezhető javaslatokat tesz a rendszer hatékony működésére vonatkozóan. Igény szerint stratégiai és kommunikációs képzéseket tart, egyéni és szervezeti felépítés alapján elemzi a vezetőket, a munkatársakat. Megbízónak elegendő a végső célt megálmodni, Éva pedig kivitelezi és véghezviszi a leghatékonyabb, és legemberbarátibb úton a cég vízióját!

Ennek a programnak a megbeszélése, ajánlattétele mindig egy személyes kötetlen beszélgetéssel kezdődik, amikor Megbízó tájékoztatást ad a kitűzött célról, és nagy vonalakban feltérképezzük a lehetséges eszközöket, módszereket. Ez a találkozó költségmentes, és a teljes együttműködés díjazása abszolút megállapodás tárgyát képezi!

BONTSUK RÉSZLETEIRE A LEHETŐSÉGEKET, EGYÉNI SZEMPONTOK SZERINT!


VÁLASZD KI AZT, AMI A
LEGHATÉKONYABBAN SEGÍTI A MUNKÁDAT, AZ ÉLETEDET!

ISMERD MEG ALAPOSAN A LEHETŐSÉGEKET, MAJD VÁLASSZ, hogy
JÓL ÉREZD MAGADAT A BŐRÖDBEN!!! 🙂

SZEREZD MEG MOST AZT, AMI KELL NEKED!!!

MEGRENDELEM!

KOMPLEX KONZULTÁCIÓ

Ára:  20.000 Ft (bruttó)

Időtartama:

2-2,5 óra – teljes átvizsgálás, feltárás, magán és céges konzultációk esetén

Azért van erre szükséged, mert:

  • Teljes elemzést, helyzetfeltárást, és azonnali MEGOLDÁST is kapni akarsz!
  • Magán, vagy céges szempontokat vizsgálunk, kapcsolatok, személyek közös elemzését.
  • Emberek együttműködését, annak hiányában pedig használati és kezelési útmutatót a megoldáshoz!

Kérdéseim adódtak, írni szeretnék! – Kattints ide!

MEGRENDELEM!
MEGRENDELEM!

MAGÁN KONZULTÁCIÓ

Ár:  15.000 Ft (bruttó)

Időtartam:

1-1,5 óra – személyes, magánéleti elemzés: Ki vagy Te, mi a küldetésed, mire születtél!

Azért van erre szükséged, mert:

  • Szeretnél 1.5 órás részletekbe menő elemzést, életforgatókönyv, rajzteszt, önmagad kezelési útmutatója, egyéni küldetés meghatározása!
  • Feltárás, MIÉRT-ek, HOGYAN-ok megbeszélése, lehetőség szerint, azonnali megoldás!
  • Önismerettel, utat mutatok saját magad elfogadásodhoz!

Kérdéseim adódtak, írni szeretnék! – Kattints ide!

MEGRENDELEM!
EZT KÉREM!

SZEMÉLYES ELEMZÉS ÍRÁSBAN

7.000 Ft (bruttó)
Ez egy kedvezményes lehetőség, kifejezetten az önismeretben segít Neked!

Leírás:

Személyes (valóban konkrétan csak Rólad szóló, Rád jellemző tényekkel) kapsz leírást, a komfortos és természetes viselkedésedről, és stressz működésedről, minimum 6, de inkább 10 oldalon keresztül.
Konkrét HASZNÁLATI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓT kapsz önmagadhoz!
Baráti jó tanácsok, érzelmi, gondolkodásbeli, döntési, vagy fizikai cselekvési képességeidhez!

Kérdéseim adódtak, írni szeretnék! – Kattints ide!

EZT KÉREM!
EZT KÉREM!

SZEMÉLYES ELEMZÉS ÉLŐBEN

8.000 Ft (bruttó)
Ez egy kedvezményes lehetőség, önismereti kérdésekben segít, és gyors megoldásokat ad Neked!

Leírás:

Személyes találkozás, 1 órában, töményen. Amikor konkrétan Rólad szóló infókat, Rád jellemző szóbeli leírás kapsz! Megértheted a “Miért?“-eket, a “Hogyan?“-okat. Felteheted kérdéseidet, és megoldó kulcsot kapsz szeretteidhez, kollégáidhoz, vagy akár a főnöködhöz is!
Konkrét HASZNÁLATI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓT kapsz önmagadhoz és ismerőseidhez! 

Kérdéseim adódtak, üzenni szeretnék! – Kattints ide!

EZT KÉREM!
EZT KÉREM!

HATÉKONY ÁLLÁSHIRDETÉS TRÉNING

18.000 Ft (bruttó)

Leírás:

EZ A TRÉNING, abban segít,  hogy elkészítsd a saját automatizált felvételiztető, toborzási rendszeredet. Addig is dolgozik, amíg Te szabin vagy! AZ A MUNKAVÁLLALÓ hallja meg a HÍVÓSZAVADAT, akire Neked, a cégednek szüksége van, és a szoftver felvételizteti a leendő ideális kollégát!
Bemutatom a szoftver működését, összeállítását, együtt elkészítjük a saját rendszeredet, amely HOSSZÚ TÁVRA keresi leendő HATÉKONY kollégáját. Ne feledd, a tréning sokat segít ebben, keresd annak a lehetőségét is! A nap végére, saját működő felvételiztető rendszered lesz!

Érdekelnek a r