Biztosítsd magadnak hosszútávra a
HR Specialista Klubtagságot!

Mivel már 1 teljes hónapja Klubtag vagy, ismered az előnyeit a tagságnak, ezért most nincs más dolgod, mint kitölteni az űrlapot, amellyel biztosítod a tudásodhoz, a folyamatos fejlődés lehetőségét.

Remélem kihasználod az összes kedvezményt, illetve VIP lehetőséget! 😉

Amennyiben bármilyen aggodalmad lenne a kártyás fizetéssel kapcsolatban, készítettem Neked egy anyagot, kérlek olvasd el, és győződj meg róla, hogy nincs mitől félned! Ma már teljesen biztonságos dolog a kártya használat. Ráadásul, őrülten kényelmes.. 🙂

Ezután, hogy meghosszabbítottad a HR Specialista Klubtagságodat, mindaddig érvényes lesz a belső körbe való bejutásod, amíg úgy nem döntesz, hogy köszönöd, ennyi. Lemondani pedig úgy tudod, hogy írsz nekem egy e-mailt az info@hrspecialista.hu címre! Ennyi..

A HR SPECIALISTA KLUBTAGSÁGA HAVONTA 3.500 Ft (bruttó).

IDE GONDOLOM AZ ŰRLAPOT vagy a gombot, amit a Bence készít erre a lehetőségre.. 🙂

Teendőid:
1. Töltsd ki a jobboldali űrlapot,
2. Fizesd ki bankkártyával a klub havidíját.
3. KÉSZ VAGY, automatikusan klubtag maradsz!!!

paymentBIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

secure2A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a GitHub.

contactKÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt az info@hrspecialista.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítek neked.

Igen, a könyvre kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges. A HR Specialista alapjaiban elkötelezett híve az úttörő eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért  többnyire bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (Külföldön pedig népszerűbb, mint bármi más!).
Ha azon gondolkodsz, hogy biztonságos-e bankkártyával fizetni nálunk, akkor olvasd el az alábbiakat:

4 brutálisan őszinte indok, hogy miért nem érdemes “félni” az online kártyás fizetéstől:

 1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.
  Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.
 2. Én magam alapvetően üzleti tanácsadó vagyok, így a hitelem a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számomra, ha bízol bennem. Rólam, és a saját etikámról, az ETIKAI KÓDEXEMBEN találsz bővebb információt.
  Ezért mindent megteszek, hogy maximális biztonság mellett fizess nálam:
  SSL tanúsítványt használok, hogy ne láthassa 3. fél a küldött adatokat, a PCI DSS követelményeknek megfelelünk és le is ellenőriztek engem.
 3. Jelenleg ez a legmagasabb fokú biztonsági előírás, amit előírnak a bankkártya szolgáltatók és mind a Vállalkozás, mind a weboldal mindnek megfelelt.
 4. A fizetési szolgáltatóm a PayPal tulajdonában álló Braintree. A PayPal minden bizonnyal, a legrégebb óta online bankkártyás fizetést nyújtó cég a világon (Tudomásom szerint!). Olyan cégek használják a Braintree-t, mint az AirBnB, az Uber, a GitHub. Magyarországon az OnlineKatapult tette ismerté, tovább jó az esély arra, hogy hamarosan a MarketingSzoftverek (MailMaster / SalesAutopilot) is a Braintree-t fogja használni a fizetések kezelésére.
  Szerinted ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond???

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a közértben fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A weboldalam viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tett, bármikor ellenőrizhető, https protokollt használok és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami a PayPal tulajdonában áll (Braintree). Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja számomra.

Természetesen! Rendelésed leadása után 10 percen belül fogod megkapni a rendeléskor megadott adataidra kiállított számlát.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankcard
12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)
bankcard_b
CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található, az 123 számjegyek helyén találod a sajátodat.

bankkartya_biztonsag

Van 4 érvem, hogy miért nem kell „félned” a kártyás fizetéstől.

2 racionális érv…

1. Visszahívási lehetőségBank-bankkártya

Minden banknak van úgy nevezett “chargeback”, azaz visszahívási lehetősége az online kártyás tranzakciók során. Magyarul ha olyan terhelés történt a bankkártyádon, amit Te nem hagytál jóvá, bármikor közbe tudsz avatkozni a bankod ügyfélszolgálatával felvéve a kapcsolatot. Ők pedig visszahelyezik a pénzt a számládra.

2. Nem a www.hrspecialista.hu oldalába írod a kártya adataidat.

Te tulajdonképpen nem a honlapomon adod meg a bankkártya adataidat, hanem a Braintree honlapján. Ha megnézed a megrendelő űrlap forráskódját, akkor látszik, hogy iframe technológia segítségével van meghívva a Braintree honlapja és Te egyenesen nekik adod meg a bankkártya adatokat. Fő a biztonság, szerintem is 🙂
Én nem látom, nem tárolom, nem ismerem a kártyaadataid. Egyből a PayPal tulajdonú Braintreehez kerül – biztonságba!

2 “emberi” érv…

Business concept

3. Tanácsadó vagyok = hitel és bizalom

Úgy érzem, hogy több vagyok Megbízóimnak, mint egy üzleti tanácsadó. Személyes bizalmukba fogadtak eddig, egytől egyig. Soha nem kockáztatnám, hogy akár egyetlen Ügyfelem szemében is, elveszítsem a hitelemet! Számomra, felbecsülhetetlen érték, ha bízol bennem. A megbízhatóság úgy érzem, legerősebb személyes tulajdonságom!

Rólam és a saját üzleti etikámról az ETIKAI KÓDEXEMBEN  találsz bővebb információt.

4. A PayPal neve garanciapaypal-and-braintree

A fizetési szolgáltatóm a PayPal tulajdonában álló Braintree. A PayPal a legrégebb óta online bankkártyás fizetést nyújtó cég a világon (tudtommal). Olyan cégek használják a Braintree-t, mint az AirBnB, az Uber, a GitHub. Magyarországon jó az esély arra, hogy hamarosan a MarketingSzoftverek (MailMaster / SalesAutopilot) is a Braintree-t fogja használni a fizetések kezelésére.