HR Specialista Akadémia

ÜDVÖZÖLLEK, már vártalak! 🙂

profilkep

Abban tudok Neked segíteni, hogy
KIEGYENSÚLYOZOTT, SZERETETTELJES és BOLDOG ÉLETED LEGYEN,
függetlenül a körülményeidtől!

01-4-1500x430

IGEN, erről lesz szó, ÖNISMERET!
INNEN INDULUNK! Ez az első lépés! 

Az ÖNISMERET, és a többi ember működésének, érzéseinek, gondolkodásmódjának, milyenségének az ismerete lesz a kezdő lépés, és a megoldókulcs a boldogságodhoz! Ha tudod, ismered, hogy mihez képest (önmagad, mint kiinduló pont) más egy másik ember, nem lesz többé olyan nehéz boldogulni a “világban”, ön-érvényesíteni, kommunikálni, cselekedni. Nem lesz szükséged több harcra, meg nemértésre, fájdalomra, mert MEGÉRTED AZ EMBEREKET, a “Miért?”-jüket, a “Hogyan?”-jukat. Aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy békesség vesz körül, szeretnek az emberek, Te is tiszta szívvel látod őket, és jól érzed magad a bőrödben! Tetszik ez a gondolat, ez a lehetőség? Tarts Velem!
Görgess lejjebb és MINDENT OLVASS EL, MERT NEKED ÍRTAM! 🙂

Rakovics Éva, HR Specialista, videó

ÉN, AMBRUS-RAKOVICS ÉVA VAGYOK.
NÉHÁNY SZÓ MAGAMRÓL, aztán csak Rólad lesz szó.


HR Specialista Tréner, és Spirituális Sorsterapeuta vagyok egy személyben. 
A racionális, fizikai, anyagi, munkahelyi, és a lelki, szívügyi, azaz magánügyi életednek is támogatója, tanácsadója és MEGOLDÓKULCSA vagyok.

Ha érdekel, mit mondanak mások, kattints ide!
Hitem szerint MINDEN EMBERNEK ALANYI JOGON JÁR A BOLDOGSÁG, így születünk, csak valahol útközben ez elromlik, majd akár el is feledkezünk róla. Ehhez a komfortos érzésedhez segítelek vissza. Jelenleg 13 módszer, eszköz segíti a munkámat, és a Te hited szerint, illetve a probléma minősége szerint válogatok az eszköztárból. Azt használjuk, amelyik a leghatékonyabban segíti a Te életedben a minőségi változást!

RENDKÍVÜLI ÜZENET
MAGÁNEMBEREKNEK!

Önismeret, szeretteid ismerete! Kifejezettem családi, magánügyi és szívügyi témában tartok tanfolyamot!

Ha érdekel, kattints ide, és olvasd el a részleteket!

TALÁLD MEG AZ UTAD VELEM,
ami elvezet ÖNMAGADHOZ, a BOLDOGSÁGODHOZ!

Ismerd meg a KÜLDETÉSED,
szánj időt önmagadra, a tanulásodra, és a fejlődésedre!

Olvasd végig milyen izgalmas, értékes lehetőségeket tárok eléd! Ismerkedj meg Velem, majd
VÁLASZD KI, TE MIT TESZEL EZUTÁN ÖNMAGADÉRT, A BOLDOGSÁGODÉRT!!!

NÉZZÜK MEG ALAPOSABBAN A RÉSZLETEKET!
Konzultációk, képzések:

PROGRAMOK

KONZULTÁCIÓK

MÓDSZEREK

KÉPZÉSEK

Láttad a fesztiválon az előadásomat?

Ha nem, kattints a képre.

Most megnézheted, ha érdekel…

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK, EGYÉNI, SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉGEK!

AZ ÉN HITRENDSZEREM, TAPASZTALATAIM SZERINT, MINDENRE VAN MEGOLDÁS!

Fordulj Hozzám bizalommal!

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK, OKTATÁSI, KÉPZÉSI LEHETŐSÉGEK!

MEGNÉZEM!

SORS FORGATÓKÖNYV

1 NAPOS TANFOLYAM – Küldetés, sorsfeladat

Az alap tanfolyam 1 napos és egy speciális, mégis hétköznapi használatra vonatkozó tudást kapsz ahhoz, hogy megtudd, kinek mi a küldetése, sorsfeladata, Milyen tanulásért, tapasztalásért született, és hogy számára mi a KÜLDETÉS, amiért ÉL és felkel reggel!

Mielőtt megszületünk, máris döntéseket hozunk! Kiválasztjuk az embereket, “játszótársakat”, szülőket, sors feladatokat, nehézségeket. Az örömöket is, mert úgy születünk, hogy a boldogság alanyi jogon jár. Néha mi, néha a környezetünk nehezíti meg, attól függően, hogy éppen mi a tanulnivalónk. Ezt tanuljuk meg kiszámolni. A tanfolyamnak van haladó része is, erről később lesz szó! Olvasd el a részletes leírást, és JELENTKEZZ MOST!

Érdekelnek a részletek, OLVASS TOVÁBB!!! Kattints ide a részletekért!

HA ÉRDEKEL, DE SZERETNÉL TÖBBET TUDNI, GYERE EL A TUDÁSESTRE, hallgasd meg mit tanulhatsz és mire használhatod fel mindezt! Kattints ide a jelentkezéshez!

MEGNÉZEM!
MEGNÉZEM!

ÖNISMERET – EMBERISMERET

ÉLŐ TRÉNING – ONLINE VIDEÓS TRÉNING

Az élő tréning 3 napos, az online pedig szabadon választott, otthoni képzést biztosít.

Mindkettő olyan ismeretekkel lát el, amely NÉLKÜLÖZHETETLEN a harmonikus, kiegyensúlyozott világhoz. Megmutatja az emberek MIÉRT?-jét, HOGYAN?-ját, így egész környezeteddel békét tudsz majd kötni! Soha többé nem kell haragudnod senkire, mert eleve nem vársz olyat, amit a másik jó szívvel nem tud teljesíteni. Segít számodra visszatalálni a komfortos, egészséges működésedhez, amelyben a leghatékonyabb, és a legeredményesebb vagy. Rendbe teszi szívügyeidet, családtagjaiddal, ismerőseiddel a viszonyodat. És, ez, NEM MARKETING DUMA… 🙂

Ha nem hiszed, járj utána, JELENTKEZZ!!! Kattints ide a részletekért!

MEGNÉZEM!
KIPRÓBÁLOM!

“CÉGES, HIVATALI ÜGYEK” – Munkahelyi lehetőségek

KONZULTÁCIÓK, OKTATÁSI, KÉPZÉSI LEHETŐSÉGEK!

hrspecialista-logoHR SPECIALISTA AKADÉMIA

Vezetők, HR-esek képzései, tankönyvek, szakmai anyagok, esettanulmányok tudástárát biztosítja!

CÉLJA:

Az embereknek méltó munkakörülmény megteremtése, továbbá az emberi értékek által irányított vezetés kialakítása, amelyet a Google, és az Apple már évek óta üzemeltet!

Olyan munkahely teremtés, ahol mindenki azt a munkát kapja, amire alkalmas, és mindenki a képességeinek, KOMFORTOS MŰKÖDÉSÉNEK MEGFELELŐEN VÉGEZHETI A MUNKÁJÁT! Készítettem erről egy videót, írtam hozzá egy kézikönyvet, mert már a felvételiztetés, a hirdetés feladásakor, illetve már a cég bővítésekor elkezdjük ezt a HATÉKONY ÉS EREDMÉNYES munkát.

ESZKÖZEI, TUDÁST SEGÍTŐ ANYAGAI:

Kérem!

Asszertívkommunikációkép

Hogyan mondj NEM-et?

Asszertív kommunikáció (pdf)

Kérem!
MEGNÉZEM!

Egy mindenkiért, mindenki egyért...

HR Specialista Klubtagság

Virtuális tudástár

Kedvezményre jogosít

Folyamatosan fejleszt

Személyes konzultációt biztosít

MEGNÉZEM!
MEGNÉZEM!

ÖNISMERET – EMBERISMERET

ÉLŐ TRÉNINGONLINE VIDEÓS TRÉNING

Az élő tréning 3 + 1 napos, az online pedig szabadon választott, otthoni képzést biztosít.

Mindkettő olyan ismeretekkel lát el, amely NÉLKÜLÖZHETETLEN a harmonikus, kiegyensúlyozott munkahelyi élethez, vagyis az egész világhoz. Megmutatja az emberek MIÉRT?-jét, HOGYAN?-ját, így egész környezeteddel könnyedén fogsz tudni együttműködni, mert pontosan tudni fogod, milyen feladatot, milyen emberre bíz rá! Soha többé nem kell haragudnod senkire, mert eleve nem vársz olyat, amire a másik ember nem képes! Segít Nekik is, és Neked is visszatalálni a komfortos, egészséges működésedhez, amelyben a leghatékonyabb, és a legeredményesebben vagy képes ellátni a feladataidat. Nem csak munkahelyed hangulatát, de még szívügyeidet is rendbe teszi ez a tudás! Ez, NEM MARKETING DUMA… 🙂

Készítettem egy videót, feltétlenül NÉZD MEG, hogy megérts MIÉRT MÁS EZ AZ EMBERISMERET, és miért SOKKAL HATÉKONYABB, MINT BÁRMILYEN MÁSIK, EDDIG ALKALMAZOTT TESZT!

Ha nem hiszed, járj utána, JELENTKEZZ!!! Kattints ide a részletekért!

MEGNÉZEM!

hrspecialista-logoHR SPECIALISTA AKADÉMIA

Kattints a logóra, és ugorj át a HR Specialista weboldal főoldalára!

Nézd meg, miben lehetek még a segítségedre! 

ÜGYFELEIM VÉLEMÉNYE RÓLAM ÉS A HIVATÁSOMRÓL:

Kíváncsi vagy, hogy

MIÉRT IS HALLGASS PONT RÁM?
KI IS AZ AZ AMBRUS-RAKOVICS ÉVA?

Indítsd el ezt a videót, és nézd meg,
mások mit gondolnak rólam!

Vagy kattints ide és olvass el pár személyes gondolatot!

Ez engem is érdekel!
„Önmagammal megismerkedni nagy élmény volt, nemcsak a mindennapi életemben generált változást, de a munkahelyemen is. Ugyanis Évi segítségével a feletteseim és a munkatársaim is megismertek engem, hogy milyen vagyok valójában, így tudják, hogyan kell bánni velem. A főnökeim megtudták, hogy mik az erősségeim és gyengeségeim, mi visz előre és mi gátol a munkámban, illetve ami a legfontosabb, mely területeken tudom a legtöbbet nyújtani, amit szívvel-lélekkel is csinálok. Így megbecsülve érzem magam, érzem azt, hogy figyelnek rám, és figyelembe véve a képességeimet rendelik hozzám a munkát. Ezáltal én is jól érzem magam, mert azt csinálom, amiben az adott munkahelyen a lehető legjobban ki tudok teljesedni.”
Juhász Nóra
“Nem vagyok már kispályás az önismereti jellegű szolgáltatások terén, Éva mégis le tudott nyűgözni tudásával, ami által nem egy felszínes, “Nesze semmi, fogd meg jól” közhelyes dolgokat kaptam. A már ismert információkhoz megadta azokat a kis apró darabkákat, amitől végre összeállt bennem egésszé a bennem zajló folyamatok megértése, jól rá tudott világítani a gyarlóságaimra, de ezt nem vádlón tette és azonnali oldást, megoldást is kaptam. Nem egy hókuszpókusz varázslás az egész, hanem érzi az ember, hogy ő maga is kell a változáshoz. Nagyon elégedett vagyok, hálás köszönetem Évának, hogy kihozott a beleragadásból és újra pályára állított.”
Zilaji Krisztina
“Amikor a céghez kerültem, Évának már fontos része volt az itteni közösség harmonikus viselkedésében és célorientált működésében. Számomra teljesen új élményt jelentett, hogy munkatársaim és főnökeim itt már felkészülten „vártak” engem, és érezhetően építettek a munka és a közösség szempontjából pozitív tulajdonságaimra. Itt „hagynak” dolgozni, megfelelően értékelik a munkám, és egy jó közösség tagja lehetek, mindezért pedig szívesen indulok reggelente munkába. Éva módszere még “ritkamadár” a piacon, pedig saját tapasztalataim alapján is állíthatom, hogy minden munkaközösség számára megkönnyebbülést hozna ennek bevezetése a munkahelyeken. “
Gavora Zsuzsa
“Éva rugalmas, kedves, nyitott és vidám személyiség, amellett, hogy igazán jó tanácsadó. Nem általánosságokban beszélt, hanem a csak rám jellemző személyiségjegyeket, erősségeket, akadályokat boncolgattuk. Egy kerek képet adott, és közelebb hozott ahhoz, hogy minél jobban megismerhessem önmagam. Lelkesen és szívből segít azoknak, akik felkeresik.”
Doór Veronika
“A munkatársaim kiválasztását rendkívül kiemelten kezelem. Mivel sommelier is vagyok, azt szoktam mondani, hogy azon az elven választom ki a kollégáimat, az üzlet termékpalettáját, mint ahogy a kiváló borokat. Ha bekötött szemmel, háttal állok a boros polcnak, akkor is csak tökéleteset tudok választani. Éva és a HR Specialista Módszer ebben segít nekem.”
Kertai Zoltán
“Éva egy fantasztikus ember! Segített rálátni és feldolgozni az előttem görgetett dolgaimat is. Nagy megkönnyebbüléssel, felszabadultam, tele energiával jöttem el tőle és ez még mindig tart! 🙂 Többet adott mint vártam és mint az elvárható lett volna. Sok “segítővel”, tanácsadóval találkoztam már, de ennyire konkrét, kézzelfogható, jól hasznosítható konzultáción még nem vettem részt. Hálás vagyok neki… Nagyon jó szívvel ajánlom!”
Örvényesi Tira

MITŐL VAN EZ A SZÉLESKÖRŰ TUDÁS?
Hogyan lehetséges?


Ki vagyok, hogyan gondolkozom?

Ambrus-Rakovics Éva vagyok, a HR Specialista Klub alapítója, és egyben magánéletednek sorsterapeutája.

1973-ban születtem, életem első felében vidéken nevelkedtem, majd éppen pályaválasztásommal egy időben kerültem Budapestre.

Már gyermekkoromban is rengeteg lehetőségem volt segíteni társaimnak, amit felnőtt életemben professzionális szintre emeltem. Iskoláimmal, sokirányú szakmai képzettséget szereztem, kerestem a legjobb módját, hogy hasznos, és értékes tagja legyek a társadalomnak, a környezetemnek, és szeretteimnek. Szerencsére mindezek számtalan tapasztalati forrásként szolgálták életemet, majd általuk megtaláltam az utamat.

Ez idő alatt alkalmazottként, később vállalkozóként a kereskedelemben töltöttem be aktív szerepet, így bővítve ismeretségi körömet, hogy minél több emberhez érhessek el. Első értékesítésem még kisiskolás koromban történt, színes drótokból hajtogattam fülbevalót, és azt adtam el. Érzelmi alapokon választottam először szakmát miszerint, felnőtt szakápolónő lettem, kereken 365 napig tartott ez a küldetésem. Majd angol, és német nyelvű ügyintéző-titkárnői végzettséget szereztem, dolgoztam könyvelésen, tanultam BIT-et, biztosítási ügynökké váltam, van ékszerbecsüs végzettségem, és úgy érzem, van olyan iskolám is, amire már nem is emlékszem. Folyamatos küldetésvágyamat nem kötötte le felsőfokú intézmény, viszont folyamatosan az élet különböző szakmáiba irányított. Így, sosem dolgoztam, vagy végeztem munkát kötelességből, hanem mindig “csak” élvezetből. Mindeközben, különböző területeken, különféle gazdasági formában, emberekkel vettem körbe magamat.

A kereskedelemben folyamatosan jelen maradtam, és értékesítettem. Rájöttem, mindegy milyen szakmai területen tevékenykedek, mi a munkaköröm, karrierem szempontjából is, számomra is a legfontosabb, hogy legyen benne kihívás, küldetés, és az, hogy mindig emberekkel foglalkozhassak, és valamilyen módon a segítségükre legyek.

Ezek után, 33 éves koromban kezdtem meg tanulmányaimat, amely az emberrel, az elmével, a lélekkel, és annak fejlődésével foglalkozott. Édesanyám elvesztése ihlette tanulmányaimat, és az első könyvemet, amely “Szerető Lányod: Évike” címmel került Hospis Alapítványokhoz, is eleinte ismerettségi körben lehetett csak megszerezni, jelenleg már a kereskedelemben is megtalálható, és megrendelhető. Eleinte saját ismereteim bővítése, később szeretteim támogatása, a mai napra pedig egész környezetem, és a társadalom javának szolgálata lett a küldetésem.

Hiszem, hogy egy fecske is képes nyarat csinálni, dacára a körülményeinek, és bízom abban is, hogy egyre többen vagyunk, akik felelősséget vállalunk saját életünkért, tetteinkért, és nem elégszünk meg az „éppen nincs túl nagy bajom” állapotával, hanem a boldogságunkért cselekszünk is!

Az élet alapja a szabadság, célja az öröm, eredménye a fejlődés!

Rengeteg izgalmas munkám, hivatásom, munkahelyem, barátom, ismerősöm van/volt/lesz.
Mindig áramlásban kell lennem, ott, ahol a legnagyobb szükség van rám.

Értek örömök, bánatok, voltam fent, jártam lent, DE MINDEN PERCEM ÉLMÉNY, ÉS SEMMIT NEM BÁNOK, SEMMIT SEM CSINÁLNÉK MÁSKÉNT, mint ahogy csináltam. Talán ez az utolsó mondat az, amiért igazán elhiheted, hogy érdemes hallgatni rám… TUDOM, HOGYAN KELL HALLGATNI A SZÍVEMRE, úgy, hogy a legnagyobb bánatomban is érezzem a boldogságot!

Tevékenységemmel, szolgáltatásaimmal, mind az üzleti életednek, mind a magánéletednek útján emberi és szakmai tudásommal szívesen elkísérlek, hogy teljesülhessen az álmod, és az élet számodra is könnyed és boldog legyen.

Ambrus-Rakovics Éva

MÓDSZEREK AMELYEK SEGÍTIK A MUNKÁMAT

Erről bővebben olvashatsz, és teljes kidolgozott információs rendszert találsz, ha az Akadémia oldalára kattintasz.

“Aki nem ismeri saját adottságait, az olyan, mint a céltalan hajó az óceánon, aminek a szél sem kedvez.”


Röviden:
A kronobiológia-pszichogenetika segít egy ember veleszületett, komfortos tulajdonságainak, képességeinek, működésének a megállapításában. Mind fizikai, cselekvő, aktivitásában, mind érzelmi és szellemi képességeinek meghatározásában. Ez a tudomány az emberi tulajdonságokat, kapcsolatokat egy teljesen más nézőpontból – energetikailag szemléli – az egyén születésének napjára jellemző kozmikus hatások vizsgálata által.

Ez a tudomány az emberi tulajdonságokat, kapcsolatokat egy teljesen más nézőpontból – energetikailag szemléli – az egyén születésének napjára jellemző kozmikus hatások vizsgálata által. Segítségével meghatározható az ember komfortos, egészséges működése fizika, érzelmi és intellektuális síkon. Az ember születési dátumából megállapítható az is, hogy az adott személy milyen, az egész életére kiható energetikai adottságokkal rendelkezik. Ebben az esetben a Föld energetikáját használjuk, vizsgáljuk, amely különböző mértékben tölti fel születésünk napján a csakráinkat energiával. Így a genetikai szüleink mellett a Föld lesz a harmadik szülőnk.

kronobiológia a biológia egy speciális ága. A kronobiológia (időbiológia) az élő szervezetek időérzékelésével foglalkozó tudomány. Egészen pontosan nem meghatározható, hogy mikor keletkezett. Jelenlegi ismeretek szerint 1729-et datálták.

Segítségével meghatározható az egyén adottsága, akár olyan alapossággal, hogy hány órás alvásra van szüksége, hogyan viselkedik párkapcsolatában, vagy munkahelyén, kihez miért vonzódik, vagy miért nem, illetve az olvasás, vagy a tv nézés pihenteti e jobban. Sorolhatnám, de ha találkozunk személyesen, meg is teszem majd!

Ezt a módszert elsősorban önismereti célokra tudjuk hasznosítani, illetve szeretteink, és a körülöttünk élő emberek megértésére, mert könnyedén megvilágítja képességeinket, melyeket három fő síkon vizsgálunk:

   – fizikai terhelhetőség
– érzelmi terhelhetőség
– intellektuális, szellemi terhelhetőség

Területek, amelyeken ez a módszer segítséget nyújt:

   – saját életünkben, boldogulásunkban, önismeretünkben,
– szeretet kimutatásában, elfogadásában,
– szexuális életünk megélésében,
– párkapcsolatunk megértésében, amely által azonnali
minőségi javulást hozhatunk létre,
– munkahelyünkön, konfliktusainkat minimálisra csökkenthetjük,
mivel megértjük mások működési elveit, mozgató rugóit,
– egészségünk megőrzésében, védelmében,
– gyermekeink életében, iskolaválasztásában, úgymond a nevelésben,
útjukra bocsátásában,
– vonzalmaink, vágyaink, igényeink, céljaink helyes kezelésében,
– és még számtalan további területen.

Kialakulása:

Valahogy így kezdődhetett: Évezredek óta ismert tény, hogy a napszaki és évszaki változások hatással vannak az élőlények életfolyamataira. A cirkadián (circa diem, /latin/= egy nap leforgása alatti) ritmus első ismert leírása Thaszoszi Androszthenész nevű hajóskapitánytól származik, aki Nagy Sándor flottájában szolgált az i. e. 4. században. Megfigyelte, hogy az Afrikában, Ázsiában, Ausztráliában honos tamarindusz fa leveleinek helyzete a napszakok során jellegzetesen változik.

Egy másik lejegyzett dátum szerint, 1729-et minősítik a kronobiológia születési évének. Azt megelőzően, más rendszerezett leírás nem volt az élő szervezetek időérzékeléséről. Elsőként egy francia csillagász írta le a növények napi 24 órás ritmikus mozgását. Egészen ilyen messziről, ennyire az alapoktól indult a fejlődése! Egyre többen végeztek kísérleteket, és megállapították, hogy a növények ritmikus mozgást végeznek.

Illetve, hogy minden élő szervezetre hatással van a sötétség, és a világosság ciklikus változása, melyről Darvin 1880-ban könyvet írt „A növények mozgásképességéről”. Ebben, ezt a periodikusságot, éppen a fény és a sötétség megfelelő váltogatása következményének tulajdonítja.

Az évszázadok során számos megfigyelést tettek különböző növényeknél, állatoknál, majd embereknél is. Embereknél az alvás, és alvásmentes állapotokat kezdték elsőként megfigyelni. Ezek a megfigyelések voltak az első lépések, és ezek vezettek át oda, hogy vizsgálni kezdték az emberi szervezet reakcióit, melyben mérték például a mellékvesehormon termelésének heti ciklusait, vagy a vérben a tobozmirigy által kiválasztott hormont a melatonint, a véralvadással összefüggő további jelenségeket.

Kb.1950-től kapott nagy lendületet a kronobiológia területe, és már akkor foglalkoztak a munka – kronobiológiával, vagyis a munkaképesség tanulmányozásával.

Japánban tanulmányozni és alkalmazni kezdték a periodicitás hatásait, amelyet külön-külön vizsgáltak. Megfigyelték a 23, a 28, és a 33 napos bioritmológiát, s ennek hatásait.

A múlt század hatvanas éveiben terjedt el a PSI-elmélet (a PSI a physical: fizikai, sensory: érzékszervi és intelectual: értelmi szavak kezdőbetűiből állt össze).

A PSI-elmélet Európában és Amerikában néhány év alatt meghódította a világot azzal a lehetőséggel, hogy bármely kívánt napra vonatkozóan meg lehet határozni a segítségével az ember munkaképességét, érzelmi és értelmi állapotát. Ennek magyarázati alapjául a 23, 28, 33 napos bioritmus szolgált.

1981-92 között szovjetkutatók kidolgozták és meghatározták a pszichogenetika alapjait. A kutatásban kiemelkedő jelentőséggel bírt Prof. Dr. Artur Zsazskov munkássága. Magyarországra Ő és tanítványa, Dr. Tatjána Szmirnova hozták be kb. 30 éves kutatás eredményeit. Mai napig folyamatosan fejlődik ennek tapasztalati tudástára.

A HR Specialista Akadémia méltó helyére emelte a módszer, mert ennek a segítségével Vezetőket, HR szakembereket képez, azért, hogy már a munkahelyeken is figyelembe vegyék az egyének komfortos és természetes, azaz egészséges működését. Részletekért kattints ide!

“Egy kép, többet ér ezer szónál…”


Röviden:
7 meghatározott szimbólum A/4-es lapon történő lerajzolása segít abban, hogy elkülöníthessem az agy és a lélek üzenetét egymástól. Mást mondunk a szánkkal, és mást üzen a lélek. Ez utóbbit teheti meg a szimbólumok megjelenítésével. Egy gyermek rajzolási képességei elegendőek ehhez. 🙂
A módszer lényege:

Hét speciális, de könnyen lerajzolható szimbólumon keresztül feltárható a vizsgált rajz készítőjének:

   – fizikai, érzelmi, szellemi állapota
– az adott élethelyzet valódi problémája
– egészségügyi állapot, betegségre való hajlama
– a múlthoz, és a jövőhöz való hozzáállása
– a szülők és az adott személy egymáshoz való viszonyulása
– párkapcsolati élethelyzetek felismerése, a problémák megmutatkozása

Tudod, néha egy rajzon keresztül a lélek, vagyis a Te legbelsőbb éned, őszintébben tud üzenni, mint az elme, a szánkkal, szavak formájában! Ezért nagyszerű ez a feltáró módszer, mert, úgy is képes vagy megmutatni, mi okozza a problémádat, hogy ha nem is tudsz róla tudatosan.

Van 7 szimbólum, amelyeket egy gyermek kézügyességével lerajzolva, egy A/4-es lapra, minden egyéb ismeretanyag nélkül, el tudom neked mondani, hogy éppen mi zajlik benned, az, ami foglalkoztat, mi okoz nehézséget, ki áll hozzád legközelebb, mit vársz a jövődtől, vagy kire haragszol a múltadból, milyen a szerelmi életed, milyen szemmel látod a világot…

Sorolhatnám, de egyszerűsítek: A lelked ezen a néhány szimbólumon keresztül megüzeni, hogy érzi magát, és miben kér segítséget!

Nem kell aggódnod, elég, ha az oviból emlékszel valamire… J
Napot tudsz rajzolni? Akkor a többit is fogod tudni…!

A rajzteszt egy feltáró módszer, amely megbeszélése után egyéb módszer alkalmazásával enyhítjük, kezeljük a felmerült problémákat.

“Az életben egyetlen állandó dolog van: Az, hogy mindig, minden változik…”


A születési dátumunk egyfajta információs kód,
amelyben el van rejtve minden ember saját életfeladata, küldetése és az is, hogy milyen szakaszokban, min keresztül lehet jól megtanulnia az életet, és megoldani a különböző problémákat, azaz feladatokat.

Nincs semmi köze a számmisztikához, de itt is egyéni jelentése van a számoknak! Egyenként, és szakaszonként is megüzenik számunkra a hasznos információt, amely megértést ad nehézségeinkhez.

Szinte hihetetlen, hogy születésünk előtt egyfajta ígéretet, vállalást teszünk magunknak arra, hogy az életünket miként fogjuk leélni, miket szeretnénk megtapasztalni, és megoldani. Ehhez keresünk partnereket, “játszótársakat”. Így lehetséges az is, hogy akár évente megváltozhat életfeladatunk, élethelyzetünk, vagy akár szerelmi viszonyaink is.

Az életünket általában minimum négy fő szakaszra osztottuk fel. Szakaszonként változhat az élethez való viszonyulásunk, működési elveink, igényeink, vágyaink. Könnyen meglehet, hogy 40-50 körül nem a klimax, vagy a kapuzárási pánik borít fel mindent, hanem az útelágazás, ahova az életszakaszod elvezetett! Megváltozik emberekről, érzésekről a véleményed, és egészen másként, vagy mást szeretnél csinálni… Érdemes ezeket tudnunk, hogy ne hibáztassuk magunkat, hanem értsük ésszel is a vágyainkat, cselekedeteinket!

Talán érezted már, hogy valahogy minden megváltozott körülötted. Ami eddig jó volt, és éltető, az már nem érdekel, sőt esetleg kellemetlenné vált. Helyette viszont egészen más kelti fel a figyelmedet, csiklandozza meg érzékszerveidet, olyan dolog, aminek eddig talán még a létezéséről sem tudtál. Ilyenkor valószínűleg az életed egy új forgatókönyvi szakaszba lép át, és ez így természetes. Fontos megértened ezt a változást, hogy az új utadat könnyedén kialakíthasd.

Mindezek mellett, születésnaptól, születésnapig is más, más“teendőink” akadnak. Mást, és másként élünk meg. Megvan az ideje egy költözésnek, a családalapításnak, a kicsapongásnak, és mindennek, ami csak eszedbe jut! Természetesen nincs minden eleve elrendelve! Nem kell megijedni…!

Az, hogy mit tervezel be magadnak, hogy milyen nehézségeken keresztül tapasztalsz meg dolgokat, azt induláskor (születéskor) már tudhatod. Ám, azt, hogy ezeket a tapasztalni valókat, miként éled át, és milyen mélységeket és magasságokat élsz meg, az már életed folyamán alakul ki, és ez, menet közben lesz a saját döntésed!

Tehát, jusson eszedbe az egyik kedvenc idézetem:

„Van egy jó, és egy rossz hírem. Mindkettő ugyanaz:

  • Szabad akaratot kapál, és azt kezdesz vele, amit csak akarsz!”

Ennek a módszernek a segítségével, megértheted, hogy kiket, miért választottál, hogy bizonyos események miért történnek meg veled. Akár jók, akár rosszak, akár élményben gazdagok, akár könnyeid mossák tőle az arcodat.

Rálátást kaphatsz arra, hogy mit tanultál meg szüleidtől, sőt, azt is megtudhatod, miért éppen őket, vagy az ő „defektjeiket”, hibáikat választottad. Különösen, ha még küzdesz is ellenük, ismét összetartóvá lehet a családod, és megláthatod, mindezt hogyan hasznosítsd az életed jobbá tételéhez.

“Minél jobban megérted önmagad, annál jobban megérted a világot is.”

Többféle önismereti, emberismereti módszer létezik. Az enneagram, azt mutatja meg, hogy várhatóan, hogyan fogsz a hétköznapi stressz hatására cselekedni, viselkedni és működni. Illetve a többi ember miként reagál Rád, vagy a világra. Az enneagram egyfajta hatásokra való viselkedési mód, érzelmi, fizikai, és szellemi reakció összeolvasása.

Minden ember, már 7 éves korára kialakít egy túlélő módszert, amelyet élete végéig képes üzemeltetni. Erről egy szakmai oldalon megjelent egy cikkem, ha időd engedi, olvasd azt is el! Gyermeki mivoltunk legfőbb nehézsége, hogy az egyén és a világ között keletkezett hatás-ellenhatást, meg kell tanulni kezelni. Ennek mozgatórugója lehet a félelem, a szeretet és a düh. Ezek egyikének felhasználásával felépítünk magunknak egy speciális védelmi stratégiát, hogy elfogadott, megértett, és szeretett személyek lehessünk.

Tapasztalataim szerint ezt leginkább a szülői minták befolyásolják, mert az a legfontosabb érzelmi kapocs, ami emberként működik. Gyermekként, megtanulunk „jó gyereke” lenni szüleinknek. Ha Anyu nem szereti, hogy futkos a gyermeke, akkor gyermeke képes lemondani vágyairól, leülni békésen, és így kimutatni szeretetét. A kronobiológia módszertana foglakozik a velünk született igazi, egészséges, és komfortos működésünkkel (például a futkározás vágyának, mértékének meghatározásával), és az enneagram pedig ezzel a túlélő módszerrel. Mindkettő igazán hasznos információkat hordoz. A kronobiológia számokkal, adatokkal dolgozik, az enneagram pedig megfigyelésekkel, viselkedésekkel, azaz szubjektív vélemény alapján. Ezt ismerkedés után lehet csak látni a vizsgált egyénen, vagy kikérdezéssel, esetleges tesztek kitöltésével.

Ezen stratégia felismerése, az enneagram rendszere, megértést ad emberi kapcsolataink, konfliktusaink kezelésében is. Megmutatja stressz reakcióinkat, amelyek akár napi szinten is változhatnak. Például meghal a macskája az egyénnek, és máris változtat valamit a viselkedésén, és még cizelláltabbá teszi reakciós eszköztárát…

Magáért beszél: A Wikipédia szerint:

„A karakter gyerekkorban fixálódik be minden embernél, pár éves korban. Ez elkerülhetetlen és oka egy mély érzelmeket kiváltó konfliktus megélése. Innentől kezdi el magát valaki egy külső fogalommal azonosítani, belép a téves azonosulás, amely ezek után meghatározó szereppel rendelkezik az egyén fejlődésében. A karakter egészen életünk végéig elkísér minket valamilyen formában.”

“Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat, vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.”

Merlin, Faust, John Dee, Óz, Harry Potter után szabadon: TE következel!!!

Mi lenne, ha a világot más szemszögből láthatnád, mint eddig?

Jobban összhangba kerülhetnél a valósággal, akár alakíthatnád azt!

Ez a módszer kissé hihetetlennek, vagy akár túl sámánisztikus hangulatúnak tűnhet, de tökéletesen beilleszthető a mai világunk hétköznapjaiba. Bővíti, kitágítja az érzékelést (szinte tisztánlátást ad), egy új nézőpontot ad a világhoz, ahonnan már Te irányítod a dolgokat. Szó szerint.

Ez a technika összeér a Szabad Tudat, és az Elengedés módszertanával.
A kvantumfizika alapjait veszi modellként, hogy miért is tudunk változtatni dolgokon. Nem energiákkal dolgozik, hanem az információt cseréli ki, változtatja meg, ami az energiát is meghatározza. Ajtót nyit a csodák lehetőségéhez (Sokszor azonnal változás történik).

Richard Bartlett egy szerencsés „véletlen” folytán fedezte fel azt a képességet, ami segítségével azonnali változás történhetett. Ahhoz, hogy megértse, hogy mi történt, belevetette magát a kvantumfizika rejtelmes világába, ez írta le feketén – fehéren, hogy csodák igenis léteznek.

Talán emlékszel a Mátrixban: „Nincs kanál…”

Továbbiakat személyesen elmondom, vagy hétköznapi szintű használatát megtanítom. Ha professzionálisan akarod üzemeltetni, megtanulni, akkor keresd a módszer elsajátításához a lehetőséget, kattints ide!

“A boldogság nem az, amikor nincsenek problémáid, hanem amikor a problémáid dacára sem vagy hajlandó boldogtalan lenni. “

A kineziológia módszerének segítségével dolgozom, feltárhatunk minden saját magunkra, és környezetünkre vonatkozó információt, amelyet (leginkább jelen életünkre vonatkozóan, de vannak kivételek) fogantatásunk óta hordozunk és hatással van ránk, sőt, amelyek korlátoznak minket kiteljesedésünkben, akár emlékszünk rá, akár nem. Ezek az információk egy speciális módszerrel, izomteszteléssel felhozhatóak.

Ez egy olyan speciális természetgyógyászati szakterület, amely készség-, képesség-, és személyiségfejlesztő, valamint a lelki egészségvédelmet szolgáló, prevenciós, és holisztikus (teljességre, az egészre törekvő) módszer.

A kineziológiának több fajtája van, de mindegyiknek az alapja az izomtesztelés. Az izomtesztelés lehetővé teszi, hogy felderítsük a probléma, vagy betegség valódi okát, és meg tudjuk határozni a szükséges korrekciókat, amelyek a negatív élményeket feloldják. Minimum 20 izomcsoport alkalmas a tesztelésre, én magam a legkönnyebben elérhető vállizom segítségével dolgozom, amikor az egyén önmagától 30 fokos szögben eltartja kinyújtott karjait, és így figyelem teste, vagyis vállizma válaszreakcióit. Úgy képzeld el, ha tetszik az adott kérdés, megtart a karod, ha nem tetszik, stresszel a téma, akkor ez az izom lekapcsol, és elernyed a karod tartása. Nagyon jól használható bizonyos dolgok, ügyek, fájdalmak, problémák feltárásához, és megoldásához.

A kineziológia nem gyógyít, hanem a problémához kapcsolódó stresszt oldja, és ami nagyon fontos, segít elindítani az egyénnek az öngyógyító folyamatot!

Személyiségünk sérüléseit tudatlanul is őrizzük, és hordozzuk. Mindemellett a legnagyobb akadályokat, korlátokat, amelyeket leküzdhetetlennek gondolunk, mi állítjuk magunknak!

A kineziológia éppen ebben segít, hogy megszabadulj ezektől, és a korlátaidat végérvényesen lerombolhasd, és egy boldog, szabad életet élhess

“Amit a szem nem lát, a szív azt is érzi.”

Családállítás – Lélekállítás

CSALÁDÁLLÍTÁS

Tudományosan megfogalmazva, a családállítás egy empirikus rendszerszemléletű, fenomenologikus terápiás módszer. Ha nem a tudományos rész érdekel, görgess lejjebb, ugord át, mert könnyebben érthető szavakkal is leírtam.

Empirikus, mert a mindenkori tapasztalatok alapján állít fel elméleteket.

Rendszerelméletű, mert a családot, a csoportot, a szervezetet, egy élő rendszerként figyeli meg, azok saját törvényszerűségeit kutatva.

Fenomenologikus, a jelenség előítélet-mentes megismerését és leírását célzó, és az állítások során tapasztalt jelenségek mély átélése és megértése alapján segít a résztvevőknek rendezni életüket, tevékenységeiket, érzelmeiket.

Itt szeretném megemlíteni legmélyebb tisztelettel Bert Hellinger-t, a családállítás módszerének szülőatyját, a kvantumfizikát, a realitás elméletet, a pozitív/negatív téridőt, a morfogenetikus mezőt, és ehhez hasonló tudományos dolgokat. Rupert Sheldrake szerint az olyan ismert erőterek mellett, mint a gravitációs vagy az elektromágneses mezők, világunkban úgynevezett morfikus mezők is léteznek. Ezek a hálózatszerűen, láthatatlanul szerveződő struktúrák, időtől és tértől függetlenül alakképződési és magatartásmintákat adnak. A morfikus mezők az élőlények és absztrakt létezők univerzális adatbázisának tekinthetők. Egy szűkebb rétegük, a morfogenetikus mezők pedig csak az élő szervezetekre vonatkoznak, melyek genetikailag is kapcsolódnak valamilyen formában egymáshoz, és azok emlékezetét jelenítik meg. Munkánk eredménye ennek felhasználásával tud megvalósulni. A mezőben egyszer megtörtént dolgok, ismétlődésre hajlamosak, tehát ha mi bármit is beteszünk, kimondunk, megcselekszünk, azaz kialakítunk benne, például egy mindenki számára elfogadható, vagy ideális helyzetet, akkor az ismétlődésével, új mintát képes kialakítani!

Tehát, az egész rendszer azon a megfigyelésen alapul, hogy ha valami megtörtént, akkor idővel újra és újra megismétli önmagát, mígnem formává alakul. Amikor az egyén cselekvés előtt áll, a mező emlékezik és megismételtet egy korábbi cselekvést. Ezért fordulhat elő, hogy egy családban generációról generációra ugyanazok a sorsok ismétlődnek, mert a családi mező emlékezete ugyanazokat hívja elő.

Bert Hellinger, bár világszerte elismert pszichoterapeuta, kritikusai mégis szemére vetik, hogy nincs elismert pszichoterapeuta diplomája. Az egyházaknak is dilemmát okoz a vele kapcsolatos állásfoglalás, hiszen a papi rendből kilépett, nem tartozik egyházhoz, mégis egész lénye egy különleges, mélységes hitet sugároz, módszere pedig sokaknak adja meg a testi-lelki gyógyulást, a lelki békét.

Hellinger azt állítja, ő nem feltalálta, csak felfedezte a módszert. Ezért az, szabadon terjeszthető, nincsenek dogmái, szigorúan kötött szabályai. Szerinte a mezőben bármi megtörténhet, és annak ellenkezője is. A szeretet rendjének néhány törvényét tartja fontosnak, amelynek nagyban az őseink tisztelete a mérvadó, vagy azon keresztül mutatkozik meg. Ebből következően nincsenek minőségi normái, számon kérő vagy akkreditáló intézményei sem. Ennek hatásait tapasztalhatjuk is, elég sokféle, és elég különböző családállító van napjainkban (számomra is meglepő ez a sok szint különbség, technikai eltérés), ám így, mindenki a saját fejlettségi, változás vágyának és értelmi-érzelmi síkjának megfelelő családállítót választhat magának.

Hozzám leginkább azok az emberek fordulnak segítségért, akik szeretik ügyeiket mielőbb rendezni, teljes egészében vállalják a felelősséget, keresik az egészségüket (testi-lelki-szellemi), várják a változást, vagy pedig már akkor jönnek, amikor felkészültek a valódi fejlődésre, jobbulásra.  Nem szoktam terápia jelleggel visszahívni senkit, szeretem az ügyeket azonnal rendezni, és mindent egyszerre “megjavítani”, RENDBE TENNI, amit a lélek, azaz az állítást kérő személy kér, és amelynek hatásait még könnyedén elviseli. Számomra, a módszer használata szempontjából mindenkinek az ügye egyaránt és egyformán fontos, és teljesen ítéletmentes. Emberből vagyok, vannak érzéseim, tapasztalataim, de a családállításban ezekre nincs szükség. Nem alkalmazok előre gyártott koncepciókat nem agyalok, mert ezek az igazság felfedéséhez teljesen feleslegesek is. Abszolút  “csak” katalizátora vagyok állítóként a megoldás elősegítésének, áramoltatom és segítem kialakítani a lehető legmegfelelőbb új mintának a kibontakozását.

Nem teszek “problémák” közt különbséget, vállalom azt is, ha valaki munkaügyekben keres, és akkor is szívesen segítek, ha éppen egy agydaganatot kell rendeznünk. Állítóként minden probléma, egy ÜGY, egy HELYZET, ami megoldást kíván! MIND-EGY!

Nem szeretném túlmagyarázni, mert a családállítás a maga bonyolultnak látszó, hallatszó hátterével, egy végtelenül egyszerű, igaz és tiszta módszer arra, hogy helyreállítsuk az Szeretet Rendjének univerzális törvényeit. REND-BE tegyük szívügyeinket.

A módszer indulópontja, hogy megkeressük, mi okozza az adott egyénnek a problémáját, hol borult fel ez a REND, mi a “gond”, majd megjavítjuk, RENDBE TESSZÜK, és beteszünk a lehetőségek tárházába egy mindenkinek ideálisan működő választható ÚJ MINTÁT.

Ehhez a morfogenetikus, vagy bővebben, tágabb értelemben, a morfikus mezőt használjuk.

Tudományosan bizonyított tény, hogy ott, ahol két élőlény, közös céllal találkozik, kialakul közöttük egy közös energiamező. Ez a kapcsolat köti őket azután össze tértől, helytől, időtől telesen függetlenül. Ez az energiamező kapta a morfikus nevet, és minden információt tartalmaz, amelyre szükségünk van. Sokan ezt a mezőt a kollektív tudatnak, szellemi mezőnek, a lélek közös lelkiismeretének, közös tapasztalatnak, EGY-nek, a sorsnak, az Univerzumnak nevezik. Ha még most sem értenéd, van egy új racionálisan elképzelhető leírásom, magyarázatom is.

Képzeld el a számítógéped winchesterét, ez a morfikus mező! Abban találsz különböző programokat, adatokat, mappákat, fájlokat. Képzeletben kattints egy mappára, amin a Te családneved áll. Megtalálod az összes családtagod adattárát, és mindent megtudhatsz róluk, ami csak javítani, jobbítani tud a sorsodon és az életeden. Minden hasznosra, és segítőre, de semmi haszontalan, vagy lényegtelenre nem kapsz választ. A fájlon belül kijavítjuk a hibákat, majd nyomunk egy “mentés másként” gombot! Hm, kb. így funkcionál a morfogenetikus mező és a családállítás. 🙂

Nagyon jó, tartalmas gyűjteményt találtam, hogyan működik, és miként köti össze az egymáshoz hasonlókat a morfogenetikus mező. Ha például hallottál a száz majom történetéről, amikor a majmok is egymás morfogenetikus mezőjében lévő információt használva, egymással élőben (személyesen) nem találkozva elkezdik ugyanazt a tevékenységet folytatni. Megmossák a krumplit a sós vízben, ettől ízesebb lesz, és nem lesz poros. Ha érdekelnek ilyen történetek, kattints ide!

Tehát:

A lélek- és családállítás célja, hogy vissza-, vagy beállítsuk az Élet, az Univerzum, a Család, és a Szeretet legalapvetőbb RENDJÉT, melynek köszönhetően automatikusan megváltozik, jobbá lesz a sorsod, felszabadul, és teljessé válik az életed, és általad szeretteid, és a környezetedben élők élete is.

A családállítás leírását olvasd el a Wikipédia meghatározását, is!


LÉLEKÁLLÍTÁS

A Lélekállítás a családállításból fejlődött ki, amikor rájöttünk, hogy egyéb minták is hatnak ránk, nem csak a családban történtek. Tehát a Lélekállítás egy kibővített családállítási módszer, ahol bármely létező lelkét meg tudjuk jeleníteni a megértés és gyógyulás elősegítésére. Illetve nem csak lelkeket, hanem akármit, – például: fogalmat, hitrendszert, megfoghatatlan nehézségeket, fel nem ismert akadályokat, stb., – bármit, ami korlátozza az egyént az élete, sorsa kiteljesedésében.

Néhány fontos példa a lélekállításra:

Leszakadt lélekrészeink gyógyítása és integrálása.

Fogantatás és születés felállítása

Tünetek, betegségek, félelmek megjelenítése

Halál, Isten, egyéb létezők megismerése

Döntési lehetőségek összehasonlítása

Vállalkozások, kollektívák, csoportok kiegyensúlyozása, Stb.

A fentiekről nem csak információkat gyűjthetünk ilyenkor, de elősegíthetjük a pozitív változásokat is, az új, működő Rend kialakulását.


Formái:

   – egyéni lélek és családállítás (ketten dolgozunk, négyszemközt, színes lapok, bábuk, vagy egyéb tárgyak segítségével)

   – csoportos lélek és családállítás (több személy vesz részt, és különböző egyének képviselik a családtagokat)
További információkért fordulj hozzám bizalommal!

“Együtt sírunk, együtt nevetünk.”

Ez egy üzleti tanácsadási módszer, amely egy speciális és komplex szolgáltatás, amely ötvözi az üzleti életet a spirituális világgal. Talán meglepőnek tűnik a párosítás, de meggyőződésem, hogy a könnyed élet személyekre lebontva, és egységben, szervezetben működve is alapvető jogunk, és képességünk.

Tapasztalataim bizonyítják, hogy a rendszer egyetlen tagja is alkalmas arra, hogy változást idézzen elő. Ezen változások hatnak a többiekre, az ügyfeleikre, a hivatalokra, az anyagi életre, és minden tényezőre, amely bármilyen formában hatással van a vállalat, cég, szervezet életére.

Tudományosan bizonyított tény, hogy ott, ahol két élőlény, közös céllal találkozik, kialakul egy közös energiamező. A szolgáltatás nagyszerűsége, és sokrétűsége, ennek az energiamezőnek a megismerésével, felhasználásával lehetséges. A szervezetállítás módszerében a mező segítségével megjelenítjük az aktuális helyzetet, felderítjük a problémák okát, megbékítjük szereplőit,  és visszaállítjuk, vagy beállítjuk azt a jól működő RENDET, amely a szervezet, és az egyének javát egyaránt szolgálja.

A szervezetállítást Bert Hellinger féle családállítási módszerből, Insa Sparrer, és házastársa Matthias Varga von Kibéd fejlesztette tovább, amely technika napjainkban is komoly átalakuláson megy keresztül, minden pillanatban bővül, és mostanra a legprofesszionálisabb módszere a coach szolgáltatásnak. Rupert Sheldrake szerint az olyan ismert erőterek mellett, mint a gravitációs vagy az elektromágneses mezők, világunkban úgynevezett morfikus mezők is léteznek. Ezek a hálózatszerűen, láthatatlanul szerveződő struktúrák, időtől és tértől függetlenül alakképződési és magatartásmintákat adnak. A morfikus mezők az élőlények és absztrakt létezők univerzális adatbázisának tekinthetők. Egy szűkebb rétegük, a morfogenetikus mezők pedig csak az élő szervezetekre vonatkoznak, és azok emlékezetét jelenítik meg. Munkánk eredménye ennek felhasználásával tud megvalósulni.

Tudományosan megfogalmazva a szervezetállítás, családállítás, és lélekállítás egy empirikus rendszerszemléletű fenomenologikus terápiás módszer. Empirikus, mert a mindenkori tapasztalatok alapján állít fel elméleteket. Rendszerszemléletű, mert a szervezetet (a vállalkozást, családot, vagy más csoportokat, azaz mindent, ami energiával rendelkezik) egy élő rendszerként figyeli meg, azok saját törvényszerűségeit kutatva. Fenomenologikus, mert az állítások során tapasztalt jelenségek mély átélése és megértése alapján, segít a résztvevőknek rendezni életüket, tevékenységüket, és az egész rendszer működését.

Megfigyeltem, hogy a cégen belüli konfliktusok nagy része az emberek különbözősége, egyéniségük változatosságán alapszik, ez okozza a legtöbb nehézséget. Ezért fontosnak tartom én is az önismeretet, és azt, hogy legalább a vezetők ismerjék beosztottjaik képességeit, viselkedésüket, alapvető működési elveiket. Így az ismereteket kihasználva mindenkinek a legkedvezőbb, képességének legmegfelelőbb munkafolyamatot tudják biztosítani és kiadni, ezzel elkerülve esetleges csalódásokat, vagy veszteségeket is.

További problémákat pedig a vélt, vagy valós jogok, hatalmi viszályok szokták okozni, amelyre a legjobb megoldás mindig a szervezeten belüli REND helyreállítása a szervezetállítás segítségével.

Munkám, ezen szolgáltatásom a szervezet, és személyek átvilágításával, egyéni jellemzésükkel, a problémák, akadályok feltárásával kezdődik, és a bőségben, rendszerben jól működő vállalkozás helyreállításával végződik.

Erről kérd bemutató prospektusomat! Írj Nekem az info@hrspecialista.hu címre, és írd meg a címedet, ahova leküldhetem Neked!

Ajánlom szíves figyelmedbe a családállítás módszerét is, amely ugyanezen az elven működik.

“Ki, ha én nem? Na de, ki is az az ÉN?”

Ingás Válasz Technika – Ingás sorstisztítás, Ingás családállítás

Az inga, egy speciális eszköz, amely kommunikációs lehetőségként szolgál, úgy, mint egy ceruza, vagy toll, amellyel leírjuk mondatainkat. Azzal a különbséggel, hogy az inga segítségével, Felső, Felsőbb Énünkkel, Felettes Énünkkel – kinek hogyan tetszik – tudunk beszélgetni, az ingázás szabályrendszere szerint, hogy munkánk tiszta energiából, tiszta tudatosságból hozzon információt számunkra. Mindehhez, vannak „üzenő táblázatok”, amelyekben előre megírt válaszlehetőségek vannak, megszámlálhatatlan mennyiségben, így a válaszok specifikusan, a témához kapcsolódva érkeznek. Hatására megerősíthetjük kapcsolatunkat Felső Énnel, aki mindig megsúgja, hogy merre haladjunk „helyesen” az utunkon! Leegyszerűsítve így tudom az Ingás Válasz Technikát jellemezni.


Ingás sorstisztítás

Vannak „ügyeink” amelyeket bevállalunk, születésünk előtt, hogy megtanuljuk kezelni, megtapasztaljuk és megéljük őket. Továbbá vannak más időkből, terekből, és kitudja még honnan érkező programjaink.
Ismét egyszerűsítve magyarázom: alkalmanként összegubancolódnak ezek a szálak…
Lehetséges, hogy nem a most– hoz, itt– hez tartozó egyének, identitások, partnerségek és programok kapcsolódnak be. Sok tényező nehezítheti az életünket, amelyeket ésszel nem is mindig lehet felfogni.

Ez a technika is alkalmas akár a köznyelv által emlegetett “rontás” levételére, testetlen energiák, vagy különböző lelkek elküldésére, haza segítésére is. Az inga segítségével kapcsolatot teremtünk Felső Énnel, aki segít megtisztítani mindazt, amelyek akadályoznak Bennünket kiteljesedésünkben.


Ingás családállítás

Ugyanezen eszközrendszerrel van lehetőségünk, családi ügyeinket, szülői mintáinkat, előző, vagy leendő életeink, és azokhoz tartozó szereplőivel kapcsolatot teremteni, és helyreállítani az Univerzális Szeretet Rendje Törvényeit. Szintén egy tisztítási folyamatról van szó, amely rendezi a családon belüli szeretet áramlásának lehetőségeit. A családból elég egy személynek részt venni az ingás családállításon, és az Ő segítségével a többi résztvevő is könnyedebb élethez, szeretetteljes lehetőségekhez jut hozzá.

További lehetőség maga a családállítás módszere, ajánlom szíves figyelmedbe!

“Egy csettintésre jobban érezheted magadat!”

Szabad Tudat – Elengedés  (Gyász)

Ez két külön módszer, de egyben említem, mert mindkettő alapja egy korlátlan, határtalan létezés megértése, ráadásul a hétköznapi élet szükséges, és nélkülözhetetlen részei.

Leegyszerűsítve igyekszem a jelentőségét elmagyarázni.

Ismerünk embereket, akik minden reggel beveszik a “lesz@rom tablettát”. Számukra nincs túl sok lehetőség, hogy sorsuk jobbá váljon, egyszerű struccpolitikával élik túl az életüket. Ez is egy módszer, de nekem van egy sokkal jobb, élhetőbb tervem.

A Szabad tudat és az Elengedés technikák abban segítenek, hogy tudatosan, egy laza, és könnyed “élethelyzet kezelési” módszert fejlesszünk ki magunknak. Amelynek segítségével – mintha egy varázspálca birtokosai lennénk – ügyesen, gördülékennyé tegyük az életünket. Összeér a Holografikus Mátrix technikájával.

Ebben a módszerben, nincs szó nehézkes módszerekről, mormolható imákról, vagy rendszeresen elvégzendő, terhes feladatokról, egyszerűen “csak” egy gondolkodásmódról. Vagyis, “csak” meg kell engedni, hogy a dolgok szabadon, és jól történhessenek, vagyis, hogy az életed egy számodra kedvező mederben áramolhasson. Nem baj, ha nem hiszel benne, elég kipróbálni, és figyelni a hatásait. Zseniális..

Ezzel párhuzamosan az Elengedés abban segít, hogy ne kelljen elfojtani érzéseinket, ne robbanj fel bizonyos helyzetekben, vagy ne érezd azt, hogy mindjárt megszakad a szíved, nem bírod ezt így tovább… Valóban, szinte egy csettintésre megérezheted a változást, helyre tudod állítani a belső békédet, harmóniádat, és a szeretetet.

Könnyen megtanulható, megérthető módszerről van szó, örömmel megmutatom hogyan lehetséges mindez, és hogyan építsd be az életedbe! Ha professzionálisan, összetetten szeretnél erről tanulni, akkor kattints ide!

Mi lenne, ha úgy alakíthatnád, teremthetnéd, és élhetnéd az életedet, hogy közben könnyed, szabad, és boldog légy?

Hogyan lehetne, hogy még ennél is jobb legyen…?
Ezeken a kérdéseken soha többé nem kell gondolkoznod, elég lesz csak használni őket… J

Bármelyik konzultációt kiegészíthetjük, hogy megtanuld használni a módszert, persze ennek a legegyszerűbben használható verzióját.

GYÁSZ ÉS AZ ELENGEDÉS

Itt szólnék azokhoz, akiknek az elengedés kifejezés, szeretteik méltó, és tiszteletteljes gyászolását jelenti. Minden felhasznált módszer alkalmas a méltósággal teli elköszönésre, hiszen mindegyik a feltétel nélküli szereteten alapszik. Így erre külön fejezetet nem jelenítek meg, de e témában is szeretettel állok rendelkezésedre!

Addig is engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam saját szerzésű könyvemet. Saját, igaz történetem, Édesanyám halálának leírása, napló jelleggel. Az utolsó 24 óra, és egy élet beteljesedésének pillanatai. Kattints ide, és nézd meg a részleteket! A könyv címe: Szerető Lányod: Évike

“Az élet túlságosan rövid ahhoz, hogy huzamosabb időn át haragudjunk önmagunkra, az emberekre, és mindent elraktározzunk, ami fáj.”

Ez a technika abban segít, hogy akár önmagadban, vagyis egyedül is megoldhasd, elviselhetővé tedd a pillanatnyi fájdalmadat, haragodat, dühödet.

Emlékeztet az akupunktúrás kezelésekre, csak saját ujjbegyünket használjuk tűk helyett, gyengéden kocogtatjuk azokat a bizonyos meridián pontokat, amelyek az érzéseink elraktározásában érintettek. A technika azon a tapasztalaton alapul, hogy az emberi szervezet finom energiái, az érzelmeink és az egészségünk (testi, lelki egyaránt) kapcsolatban vannak egymással.

Az érzelmeinket az én nézőpontom szerint, TILOS lenne elnyomni, elfojtani, hiszen ezzel éppen egy ösztönös reakciónkat korlátozzuk, amikor másként cselekszünk, mint az jól esne. Természetesen értem, hogy EMBEREK vagyunk, társadalmi követelmények, megfelelési követelmények vannak, és ami még ezeknél is fontosabb, A MÁSIK EMBER! Tehát, önmagunkért, és Őértük, érdemes megtanulnunk, és használnunk ezt a csodálatos módszert. Ennek segítségével a kimondott szavaink egyben tisztítják a lelket, és a testet is, hogy az elfojtás ne okozzon testi tünetet, vagyis betegségeket! Biztos, nem most hallod először, hogy minden betegség pszichoszomatikus, vagyis lelki eredetű.

A módszer segít megélni, és felszabadítani az érzelmeidet, miközben kimondasz őszintén mindent. További fortélyait egy személyes találkozás  alkalmával szívesen elmondom, mert igen széleskörű a felhasználás lehetősége. Például éppúgy használható egy várakozó lélek behívására, fogantatási célokra, vagy egy súlyfelesleg kezelésére, mint egy munkahelyi konfliktus kezelésére! Ez a módszer is ZSENIÁLIS!!!

“A jövendőmondó azt mondja meg, hogy mi lesz veled, a jós pedig azt, hogy mit tégy, hogy ami lesz, az jó legyen.”

Ki ne hallott volna még a jóslás e fajta módszeréről…?

Hiedelmekkel ellentétben, nem kell boszorkánynak lenni a kártya használatához, bárki, akit igazán érdekel, elsajátíthatja ezt az ősi technikát. Jómagam olyan tarot kártyát választottam a munkámhoz, melynek szimbólumai racionális eseményekhez kötődnek, vagy mítoszai közel állnak hozzánk, így megértése, üzenetei könnyedén összeolvashatóak.

Ám, számomra – az én nézőpontom szerint – különösen fontos, hogy az adott helyzet felismerésében segít, és a pillanatnyi szituációra érvényes. Tehát, emiatt nem javaslom 100%-ban csak a kártyára építeni az életünket. Minden üzenet addig érvényes, amíg valamilyen érzés, helyzet, cselekedet meg nem változtatja. Ha a közös munkánk elején húzunk lapokat, még a borús helyzetet mutatja, munkánk végén pedig az újonnan kialakított derűs helyzetet. Talán emlékszel a Man in Black 2-ben, amikor a film vége zárul (kattints ide, a 2. percnél kezdődik!), azzal a mondattal, „ha adott borravalót, akkor elkerüljük a világvégét”… 🙂

Tudnod kell, minden mindennel összefügg, és minden mindennel hatásban, kötésben áll.

Vagyis, a kártya egy feltáró, helyzetfelismerő módszer, abban segít, hogy megállapítsuk vele az adott helyzet éppen aktuális állapotát.

Ám az is fontos, hogy ez a legalkalmasabb, leggyorsabban megérthető eszköze annak, hogy felismerjük a jelenlegi helyzetet, és üzeneteket kapjunk a lehetséges jövőnk kimeneteléhez. Tanácsai felhívják figyelmünket, hogy mi várhat ránk, ha mindent pont így folytatunk tovább, és megsúgják, hogyan kerülhetjük el a hibákat, és hogyan lehetne életünk még ennél is jobb.

KONZULTÁCIÓK LEÍRÁSA, ÁRAK, KEDVEZMÉNYEK, RENDELÉSI LEHETŐSÉGEK

EZ A KONZULTÁCIÓ, AKKOR TÖKÉLETES A SZÁMODRA, HA:

Ha úgy érzed, szeretnél önmagadról egy teljes képet látni! 

Megtudni: Ki vagy Te, milyen adottságaid, erősségeid, érzékenységeid, különlegességeid vannak, és melyek azok a dolgok, amikhez jól teszed, ha segítséget kérsz.

Megállapíthatjuk, MI A KÜLDETÉSED, mire születtél, mi az életfeladatod! 

Hogyan segíthetsz a világnak, és a világ miként segíthet Neked.

Ez egy személyes találkozás ahol konkrétan Rólad szóló infókat, Rád jellemző szóbeli leírás kapsz! Megértheted a “Miért?“-eket, a “Hogyan?“-okat. Felteheted kérdéseidet, és megoldó kulcsot kapsz szeretteidhez, kollégáidhoz, főnöködhöz is!

Konkrét HASZNÁLATI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓT kapsz önmagadhoz és ha időnk engedi pár szerettedhez is! Mindezt 1 órában töményen, személyre szabottan!

Feltérképezzük az életedet, és a pályafutásodat!

MINDEN KÉRDÉSEDRE VÁLASZT ADOK, bármilyen területről is legyen szó.

JELENTKEZZ ITT, KATTINTS IDE, RENDELD MEG MOST KIVÉTELES KEDVEZMÉNNYEL, 15.000 Ft HELYETT, 8.000 FT-ért!

(További kupon kedvezmény nem érvényesíthető.)

EZ A KONZULTÁCIÓ, AKKOR TÖKÉLETES A SZÁMODRA, HA:

Ha szeretnéd megérteni, miért változik meg rendszeresen minden. Ha szeretnéd tudni, mi vár rád az elkövetkezendőkben, ha éppen egy vállalkozás indítasz, ha éppen állást keresel, ha éppen párkapcsolatban állsz, vagy éppen nem és szeretnéd tudni, mikor könnyebb? Ha rendszeresen felteszed a kérdést, miért éppen Ő az anyám/apám? Ha úgy érzed, szeretnéd megváltoztatni az életedet, de nem mered, félsz, pedig tudod, hogy elkerülhetetlen….

Sorolhatnám…. HA KÍVÁNCSI VAGY AZ ÉLETEDRE, A SORSODRA, A MIÉRTEKRE, akkor ezt a konzultációt rendeld meg!

KATTINTS IDE!

EZ A KONZULTÁCIÓ, AKKOR TÖKÉLETES A SZÁMODRA, HA:

Ha van egy párkapcsolatod (de ez lehet bármilyen két ember közötti kapcsolat elemzése is), és szeretnél többet tudni.

Összeilletek -e? Ha igen, akkor miben, miért? Mik a közös feladatok? Vannak -e karmikus feladataitok? Esetleg már több életből is ismeritek egymást? Melyikből, és milyen szerepben találkoztatok?

Ha esetleg nehézségeid vannak a Pároddal, akkor megnézzük, mi okozza, feltárjuk az okát, megkeressük a megoldás kulcsát, a nehézséget optimalizáljuk, és akár meg is szüntethetjük.

Ha szükséged van támogatásra, megértésre, megerősítésre, akkor elemezzünk, ellenőrizzük, és ha van véletlen akadály, oldjuk meg! JELENTKEZZ, KATTINTS IDE!

EZ A KONZULTÁCIÓ, AKKOR TÖKÉLETES A SZÁMODRA, HA:

Ha akár alkalmanként, akár rendszeresen előfordul Veled, hogy nehezen, vagy egyáltalán nem tudod magadat visszafogni, vagy nem tudod érvényesíteni önmagadat, az akaratodat. Akkor is Neked való, ha csak egy emberrel, vagy akkor is, ha mindegy kivel, vagy sokakkal tűzöl össze.

Vagy, ha egyszerűen csak ELKERÜLÖD a konfliktus helyzeteket, akkor megtanuljuk együtt az asszertív, azaz érdekérvényesítő kommunikációt. Megnézzük mi okozza, hogy ha nehezen állsz ki magadért, vagy azt, hogy miért választasz problémát okozó eszközöket, egy helyzet kezeléséhez. Tudnod érdemes, hogy minden elfojtott indulat, harag, düh BETEGSÉG FORMÁJÁBAN MEGJELENIK! Ne várd meg!

Megnézzük, mi nem tetszik a másik emberben… Ha esetleg családtag, megkeressük a családi eredeti indokot, ami miatt Ti marjátok egymást.

BÁRMI IS OKOZZA A KONFLIKTUS HELYZETET, megkeressük az okát, és megoldjuk! Az ember szeretetre, elfogadásra ugyanúgy alkalmas, mint háborogni, “harcoskodni”. Csak az előbbi természetes, nem kéri a figyelmünket, jön, és megy, addig a másik minduntalan kiborít bennünket, beakad, fenn akad, és újra termelődik, míg meg nem értjük, meg nem oldjuk! 🙂

JELENTKEZZ, hogy túl legyél ezen az egészen!

EZ A KONZULTÁCIÓ, AKKOR TÖKÉLETES A SZÁMODRA, HA:

Abban az esetben javaslom számodra ezt a konzultációt, ezt az elemzési lehetőséget, ha a családon belüli dolgok foglalkoztatnak. Ha bármi is akadályozza a boldogságotokat.

Ez kezdődhet azzal, hogy még mindig bepisil a gyermek, és egészen addig terjedhet, hogy haldoklik egy nagyszülő. Ezekben a témákban lehetséges, hogy mélyebbre fogunk hatolni, mint egy sima konzultációnál első alkalomra szokásos, és lehetséges, hogy a családállítást fogjuk választani a megoldáshoz. Szoktam mondani, hogy a családállítás mindenre jó… Ezen derülnek az emberek, mindaddig, amíg megtapasztalják a módszer eredményeit. Bármi is a témád, bátran keress meg, fordulj hozzám bizalommal.

Egy sima konzultációval indulunk, ezért a kedvezményes elemzést, feltárást, konzultációt rendeld meg, viszont, kérlek, ez rendhagyó, de legyen nálad további kiegészítés, ha esetleg a családállítás eszközét alkalmazzuk. Ez az egyetlen szolgáltatás, amire nincs semmilyen kedvezmény, és a teljes árát kell kifizetni, amely 12.000 Ft! Idén még…

Jelentkezz, és tegyük RENDBE a család ügyeit, bármiről is legyen szó!

EZ A KONZULTÁCIÓ, AKKOR TÖKÉLETES A SZÁMODRA, HA:

Neked való ez a konzultáció, vagy az írásos tananyag, ha nem tudsz NEM-et mondani, nehezedre esik az önérvényesítés, ha nem tudsz kiállni önmagadért és rendszeresen alulmaradsz megbeszéléseken.

Szívesen mondanál NEM-et, de nem megy valamiért. Képzeld, van egy technika, amit, ha begyakorolsz,  MAGAD IRÁNYÍTHATOD a beszélgetést, ráadásul mindenki örülni fog a végén!!!

Két módon sajátíthatod el. Az egyik, hogy eljössz hozzám, személyesen begyakoroljuk, a másik pedig, hogy letöltöd magadnak írásos formában, és egyedül megpróbálod kitalálni a mondataidat, és egyedül otthon tükör előtt gyakorolsz. Bármelyiket választod, a módszer hatékony! Egy dolog kell hozzá: megcsinálni, kivitelezni!  🙂

IDE kattintva tudsz bejelentkezni a konzultációra.

IDE kattintva tudod letölteni magadnak az anyagot hozzá.

EZ A KONZULTÁCIÓ, AKKOR TÖKÉLETES A SZÁMODRA, HA:

Talán nem kell megmagyaráznom, mikor van erre szükséged, ezt Te magad fogod pontosan érezni. Itt, most arról szeretnélek biztosítani, hogy van lehetőséged könnyedebbé tenni a gyászt, és abban segítek Neked, hogy elbúcsúzz, vagy elbúcsúztathasd Szerettedet. Mindenki másképp csinálja, és vannak alapismeretek, amivel támogatni tudlak. Vannak, akik nehezen élik meg, és vannak akiknek az okoz lelkiismeret furdalást, ha gördülékeny számukra a gyász.

Bárhol is tart a folytatnod, ha fáj, és nem tudod folytatni az életedet, úgy, ahogyan szeretnéd, akkor feltétlenül keress meg.

Írtam egy könyvet, ha érdekel, olvasd el. A címe: Szerető Lányod: Évike. Kattints ide, nézd meg!

ÉS/VAGY gyere el hozzám, most kedvezményesen! Kattints ide!

EZ A KONZULTÁCIÓ, AKKOR TÖKÉLETES A SZÁMODRA, HA:

HA MÁR TUDOD, MI A “BAJ” ÉS KÉSZ VAGY AZ AZONNALI VÁLTOZTATÁSRA!

Ha még nem tudod mi a probléma, de hajlandó vagy szembenézni vele, és változtatni!

NA, EZEN A KONZULTÁCIÓN SZOKTAK A CSODÁK MEGTÖRTÉNNI! 🙂
Ilyenkor egy komplett elemzéssel kezdek, megnézem a születési adottságaidat, az életforgatókönyvedet, megcsináljuk a rajztesztet, és a kettőt összehasonlítva, én már szinte teljesen képben leszek Veled! Ekkor Te pár szóban elmondhatod, hogy miben szeretnél változást, és azt is, hogy milyen eredménnyel lennél elégedett.

Ezután, a helyzettől, problémától függően, nekilátunk a legmegfelelőbb eszközzel a MEGOLDÁS LÉTREHOZÁSÁNAK! Oldjuk a problémát, és felépítjük a jobb, és szebb jövődet!

Téma? Bármi lehet, ami számodra fontos, és megoldásra vár! Nincsenek tabuk, és természetesen, mint az orvosnál, itt is minden kettőnk közt marad! Tudásom, és tapasztalásom is van ahhoz, hogy könnyedén megértsem a helyzetedet! Bízz bennem!

Ebben az esetben, feltétlenül pipáld be a kis villogó nyíl mellett a kockát, mert ez a “NAGY-EGÉSZ” csak így tud létrejönni. Kattints ide, és pipálj is.. 🙂

EZ A KONZULTÁCIÓ, AKKOR TÖKÉLETES A SZÁMODRA, HA:

Ha vagy ELŐTTE, vagy KÖZBEN vagy…! Mármint, pályát szeretnél választani, vagy módosítani!

Talán láttad, milyen sok mindennel foglalkoztam, van ebben gyakorlatom, és a HR Specilaista Emberismereti módszer az ászok, ásza. Ebben ez lesz a legnagyobb segítségünkre.

Közösen feltárjuk az erősségeidet, vagy gyermekedét, Tőled függően. 🙂 Tehát, pontosan meghatározzuk, hogy mik a képességeid, és ahhoz milyen szakmák javasoltak. Ha nincs fizikai adottságod pörgős munkát végezni, azt látni fogjuk, és akkor aszerint keresünk szakmákat. Ha nehezen fejezed ki magadat, nem szívesen beszlsz idegenekkel, akkor aszerint megyünk tovább.

AMI FONTOS, ezt NEM TE MONDOD majd meg, hanem a HR Specialista elemzéssel, számolással kapjuk meg az eredményt! Olyan, mint egy “génlabor”, írtam is egy bejegyzést erről, kattints ide, és olvasd el!

Tehát, most, itt kedvezményesen megrendelheted az elemzést, ha ide kattintasz!

EZ A KONZULTÁCIÓ, AKKOR TÖKÉLETES A SZÁMODRA, HA:

Kisbabát szeretnél, és valamiért eddig nem sikerült.

Több módszer is képes a segítségünkre lenni, első dolog, hogy megnézzük, van e akadálya, vagy egyszerűen, csak várakozik még valamire a kis lélek. Megkérdezzük, hogy van e várakozó, aki érkezni szeretne hozzátok. Ránézünk, hogy mivel segíthetjük az érkezését.

Bármit megtehetünk, ami segíti a fogantatást, mert az élet értelme az élet továbbadása, és ebben minden hit, eszköz, vallás bármi, ami szükséges, támogat Bennünket. Megtanítom Neked az ÉFT-vel, a kopogtatós módszerrel, hogyan tudod Te magad is hívogatni a kicsit, és önmagadat felkészíteni, hogy a félelmeid, aggodalmaid is mind a helyükre kerülhessenek, és a kis ajándékotok, a kis vendégetek mielőbb beköltözzön Hozzátok!

Kattints ide, ha szeretnél egy ilyen konzultáción részt venni! 

HA NEM KAPTÁL MINDEN KÉRDÉSEDRE VÁLASZT? VAGY EGYSZERŰEN CSAK SZERETNÉL FELIRATKOZNI A LEVELEZÉSÜNKBE, NEHOGY LEMARADJ VALAMIRŐL, AKKOR ITT A GOMBRA KATTINTVA MEGTEHETED!

LEVELET ÍROK