mk_logo_1A HR SPECIALISTA KLUB, folyamatosan szállítja Neked a
kompetenciádhoz szükséges TUDÁST és
rendszeresen ellát emberismereti és tárgyalástechnikai tudással!

MIÉRT ÉRI MEG KLUBTAGNAK LENNI?

MINDEN TERMÉKBŐL ÉS SZOLGÁLTATÁSBÓL
AUTOMATIKUSAN 20% KEDVEZMÉNY JÁR A TAGOKNAK!

MINDEN KLUBTAG HAVONTA EGYSZER INGYENES
SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓT KÉRHET!

MINDEN HÓNAP HARMADIK CSÜTÖRTÖKÉN DÍJTALANUL RÉSZT VEHET A KLUB ESTI TALÁLKOZÓJÁN,
ÉS FELTEHETI AKTUÁLIS KÉRDÉSEIT, MEGBESZÉLHETI PROBLÉMÁIT!

Továbbá…

 • Hozzájuthatsz a HR Specialista módszer eredményeihez
  Rendszeresen olvashatsz különböző “Treu Story”-kat arról, hogy milyen eredményekre képes a módszer. Természetesen az Etikai Kódex pontjait szigorúan betartva, s név nélkül. Mások történeteit beágyazhatod az életed különböző pontjaiba, hogy Te már az “okos ember”lehess, és ne a saját károdon tanulj.

 • Önképzés! Önismereti tudást kapsz.
  Történetekbe ágyazva olyan tudást nyersz, amely a saját fejlődésedet segíti. Közkedvelt, híres emberek tanításait továbbítom számodra, néha szó szerint idézve Őket. Ebből könnyedén összeáll a megoldás, a saját problémáid megoldására is, és biztosítja számodra a bölcs javaslatok tételét a segítségre szorulóknak.

 • Hatékony Vezető, és eredményes HR-es tudástár
  Olyan használati, kezelési útmutatókhoz juthatsz hozzá, amelyek biztosítják a munkád személyi hátterét. Humán oldalról bőséges útmutatót kapsz az emberekhez. Megtanulhatod, hogyan tudod kiaknázni más emberek tulajdonságait, szokásit, úgy, hogy az mindenki javát szolgálja.

MINDEZ MENNYIÉRT?

Egy konzultáció 15.000 Ft, a WorkShopok, Tudásestek 5-10.000 Ft között elérhetőek. Ehhez képest, ezt a rengeteg mindent, benne a díjtalan KLUB TALÁLKOZÓKKAL havi 3500 Ft-ért megszerezheted!
Úgy hiszem, nincs min gondolkodnod..!

HR Specialista akarok lenni!

A leghatékonyabb emberismerettel rendelkező HR Specialista leszel!

“Együtt, megemeljük a munkád hatékonyságát, javítjuk az eredményességét, miközben csökkentjük a személyes jelenlétedet a munkafolyamatokban, és olyan emberismereti tapasztalattal látlak el, amit az iskoláidban eddig biztosan nem tanultál!”

Legfrissebb klubanyagok és esettanulmányok

Miért nem tetszik a tükör?

Fogadjunk, Te is tudod, hogy amikor másokban meglátsz egy hibát, az tulajdonképpen Neked egy üzenet? Nagyon egyszerű hétköznapi dolgok az egész életed […]

Tényleg, egy emberen múlik..?

Ez a történet egy közel 50 fős vállalkozásról szól. A tulajdonos jobb keze egy középkorú hölgy, aki – úgy vélték a többiek, hogy magánéleti problémái […]

Csatlakozom!

TANULJ MÁSOK TÖRTÉNETEIBŐL!

Csatlakozz a HR Specialista Klubhoz,

és minden hónapban tanulságos esetekről olvashatsz,
kipróbált, bevált megoldásokkal találkozhatsz, és inspiráló ötleteket fogsz találni.

Ennek részleteit kizárólag bennfenteskén kapod meg!

Alkalmazni akarom mások tapasztalatait!

A HR SPECIALISTA KLUBTAGSÁGODAT CSAK BANKKÁRTYÁVAL TUDOD KIFIZETNI,
ÉS EZ AZÉRT JÓ, MERT …

 • BÁRMIKOR lemondhatod
  Nincsen semmilyen kötelezettséged, csak írsz egy emailt nekünk és már meg is szűnt a tagságod.
 • Pénzt takarítasz meg
  Az automata bankkártyás fizetési megoldással lényegesen kevesebb adminisztrációs költségünk van, így ez nem terhelődik feleslegesen Rád.
 • Kényelmes részletfizetés
  Nem kötelező 1 éves tagságot váltanod, fizetheted automatikusan a bankkártyádról havonta a tagdíjat, így nem kell egy összegben fizetned.

HRCsajszi

 • BIZTONSÁGOS
 • GAZDASÁGOS
 • KOMFORTOS

MINDEN KÉRDÉSED MEGVÁLASZOLTAM?

A lenti kérdések szinte mindent tisztáznak a klubbal kapcsolatban.

Ha már csak az jár a fejedben, hogy: “Hogyan tudok klubtaggá válni?” akkor görgess az egyik piros gombhoz,
csatlakozz úgy, hogy megrendeled az 1 Ft-os könyvedet, BÓNUSZOKKAL, amivel 7 napig ingyenesen betekinthetsz a Klubba!

Ha van már könyved, éppen ezért szeretnél tag lenni, akkor erre a gombra kattints:

Csatlakozom!
A HR Specialista Klub anyagai 100%-ban digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális havi és korábbi havi anyagaidat.
A HR Specialista Klub havi anyagait minden hónapban, folyamatosan feltöltöm anyagokkal. Nem lesz erről külön értesítésed, kivéve, ha a Facebook oldalon a Zárt Csoport tagja vagy. Az online HR Specialista Klubba belépve, a saját felületen fogod látni az adott havi és a korábbi hónapok anyagait is egyaránt.
A HR Specialista Klub havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ezen megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hisz amennyiben szimpatikusnak találod havi anyagainkat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk tőled vonni havonta. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat nem mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a PayPal cége, a Braintree felel. A bankkártyás fizetés biztonságáról ide kattintva tudsz tájékozódni.
A csatlakozásod utáni első terheléstől számítva, 30 naponta fogjuk automatikusan levonni a bankkártyádról a pénzt minden hónapban.
A Klubtagságod havidíja fix, minden hónapban 3500 Ft, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell.
Ameddig Klubtag vagy, az idő alatt folyamatosan, a Klubtagságod központjából fogod elérni az aktuális havi és a korábbi hónapok HR Specialistáknak készült anyagait. Tehát a Klubtagságod ideje alatt kapott anyagokat, folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is.
A HR Specialista Klub anyagait mindig úgy készítettük el, hogy az a leghatékonyabb haladást tegye lehetővé számodra. Vannak olyan anyagok, amik élő videósak, vannak képernyővideós oktató anyagok és vannak szöveges, képes, vagy akár nyomtatott anyagok is. Mindig az az első számú szempont, hogy a legkönnyebben megértsd, és használd a módszereket, a tudást!
A HR Specialista Klub havi anyagait jómagam, Rakovics Éva, a klub alapítója állítom össze, saját tapasztalataimat, tudásomat és ötleteimet felhasználva. Amint Neked is lesz tapasztalatod a módszerrel kapcsolatosan, beküldheted az info@hrspecialista.hu e-mail címre, és a legjobb, legizgalmasabb, legtanulságosabb történeteket megosztjuk a többiekkel is. Természetesen mindezt az üzleti titok betartásával! Így akár Te is hozzáteheted magadat a tananyaghoz!
Minden hónapban, a havidíj, a 30 napos fordulópontján kerül terhelésre a kártyádon, és kerül levonásra az adott hónapban. Erről a befizetésről automatikusan a rendszer kiállít egy számlát, amelyet a tanulói fiókodban belépve fogsz megkapni. Ezen a helyen a régebbi számláidat is eléred, és letöltheted.

A számlának nincs ÁFA tartalma, mert alanyi áfa mentes KATÁ-s egyéni vállalkozástól kapod a számlát, így Neked 27%-kal kisebb a költséged, ezért csak 3500 Ft a havidíj! Remélem, ez jó hír! Természetesen ez a számla is ugyanúgy elszámolható a cégedben, vállalkozásodban!

Természetesen mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy elégedett legyél anyagainkkal, és folyamatosan igényeld azokat. Azonban, ha mégis le szeretnéd mondani klubtagságod, az esetben bármikor kötetlenül megteheted. Ilyenkor elegendő, ha írsz egy e-mailt az info@hrspecialista.hu e-mail címre és 1 napon belül törlöm a klubtagságodat. Ekkor viszont, már a korábbi anyagokhoz sem fogsz többé hozzáférni.
kérdésem van, írni szeretnék neked!

Úgy tudsz szuper hatékony lenni, ha minden tudást magadévá teszel, azt pedig úgy éred el, ha állandóan fejleszted és képzed magadat!

Ennek kihagyhatatlan módja, hogy csatlakozol a HR Specialista Klubhoz!